- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Προεκλογικός «πόλεμος» για τους Rotting Christ
Ο υποψήφιος Βουλευτής του N. Αχαΐας Κώστας Κακκαβάς εξαπολύει επίθεση στον δήμαρχο Πατρέων και εκείνος απαντά αναλόγως
Είναι η πρώτη φορά (μάλλον) στα ελληνικά χρονικά που μία μπάντα, και δη black metal, η πιο διάσημη ελληνική μπάντα μάλιστα στον κόσμο, οι Rotting Christ, γίνεται αφορμή για προεκλογική «μάχη».
Ο λόγος για την πολυσυζητημένη συναυλία των Rotting Christ, που ακυρώθηκε στην Πάτρα.
Ο υποψήφιος Βουλευτής του Ν. Αχαϊας, στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται κατά του «Κομμουνιστή» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά Δημάρχου Πατραίων Κώστα Πελετίδη, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα των Rotting Christ να δώσουν συναυλία στην πόλη.
«Oι Rotting Christ είναι το πιο δημοφιλές ελληνικό συγκρότημα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Έχουν γυρίσει όλο τον πλανήτη παίζοντας black metal μουσική. Ο Κομμουνιστης Δήμαρχος Πατρέων απαγόρευσε την συναυλία τους σε δημόσιο χώρο επ αμοιβή όπως είχε συμφωνηθεί.» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κακκαβάς.
Η απάντηση του κ. Πελετίδη, ήρθε μέσω facebook με τον Δήμαρχο αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ότι «Θα δοθεί δημοτικός χώρος για συναυλία των Rotting Christ, εφόσον υπάρξει αίτημα.
Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με την εταιρεία παραγωγής του συγκροτήματος Rotting Christ για να εξεταστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.
Ο Δήμαρχος τους έκανε γνωστό ότι ο χώρος παραχωρείται σε όλους πλην της «Χρυσής Αυγής». Όταν αποκατασταθεί η βλάβη και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διεξαγωγή συναυλιών, εφόσον υπάρχει αίτημα ο χώρος θα δοθεί.»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.