- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προεκλογικός «πόλεμος» για τους Rotting Christ
Ο υποψήφιος Βουλευτής του N. Αχαΐας Κώστας Κακκαβάς εξαπολύει επίθεση στον δήμαρχο Πατρέων και εκείνος απαντά αναλόγως
Είναι η πρώτη φορά (μάλλον) στα ελληνικά χρονικά που μία μπάντα, και δη black metal, η πιο διάσημη ελληνική μπάντα μάλιστα στον κόσμο, οι Rotting Christ, γίνεται αφορμή για προεκλογική «μάχη».
Ο λόγος για την πολυσυζητημένη συναυλία των Rotting Christ, που ακυρώθηκε στην Πάτρα.
Ο υποψήφιος Βουλευτής του Ν. Αχαϊας, στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται κατά του «Κομμουνιστή» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά Δημάρχου Πατραίων Κώστα Πελετίδη, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα των Rotting Christ να δώσουν συναυλία στην πόλη.
«Oι Rotting Christ είναι το πιο δημοφιλές ελληνικό συγκρότημα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Έχουν γυρίσει όλο τον πλανήτη παίζοντας black metal μουσική. Ο Κομμουνιστης Δήμαρχος Πατρέων απαγόρευσε την συναυλία τους σε δημόσιο χώρο επ αμοιβή όπως είχε συμφωνηθεί.» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κακκαβάς.
Η απάντηση του κ. Πελετίδη, ήρθε μέσω facebook με τον Δήμαρχο αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ότι «Θα δοθεί δημοτικός χώρος για συναυλία των Rotting Christ, εφόσον υπάρξει αίτημα.
Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με την εταιρεία παραγωγής του συγκροτήματος Rotting Christ για να εξεταστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.
Ο Δήμαρχος τους έκανε γνωστό ότι ο χώρος παραχωρείται σε όλους πλην της «Χρυσής Αυγής». Όταν αποκατασταθεί η βλάβη και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διεξαγωγή συναυλιών, εφόσον υπάρχει αίτημα ο χώρος θα δοθεί.»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας καλέσουν
Ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες για τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.