Ελλαδα

Προεκλογικός «πόλεμος» για τους Rotting Christ

Ο υποψήφιος Βουλευτής του N. Αχαΐας Κώστας Κακκαβάς εξαπολύει επίθεση στον δήμαρχο Πατρέων και εκείνος απαντά αναλόγως

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rotting-christ
Rotting Christ/ ©Facebook/ Rotting Christ

Είναι η πρώτη φορά (μάλλον) στα ελληνικά χρονικά που μία μπάντα, και δη black metal, η πιο διάσημη ελληνική μπάντα μάλιστα στον κόσμο, οι Rotting Christ, γίνεται αφορμή για προεκλογική «μάχη».

Ο λόγος για την πολυσυζητημένη συναυλία των Rotting Christ, που ακυρώθηκε στην Πάτρα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του Ν. Αχαϊας, στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται κατά του «Κομμουνιστή» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά Δημάρχου Πατραίων Κώστα Πελετίδη, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα των Rotting Christ να δώσουν συναυλία στην πόλη.

«Oι Rotting Christ είναι το πιο δημοφιλές ελληνικό συγκρότημα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Έχουν γυρίσει όλο τον πλανήτη παίζοντας black metal μουσική. Ο Κομμουνιστης Δήμαρχος Πατρέων απαγόρευσε την συναυλία τους σε δημόσιο χώρο επ αμοιβή όπως είχε συμφωνηθεί.» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κακκαβάς.

Η απάντηση του κ. Πελετίδη, ήρθε μέσω facebook με τον Δήμαρχο αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ότι «Θα δοθεί δημοτικός χώρος για συναυλία των Rotting Christ, εφόσον υπάρξει αίτημα.

Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με την εταιρεία παραγωγής του συγκροτήματος Rotting Christ για να εξεταστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.

Ο Δήμαρχος τους έκανε γνωστό ότι ο χώρος παραχωρείται σε όλους πλην της «Χρυσής Αυγής». Όταν αποκατασταθεί η βλάβη και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διεξαγωγή συναυλιών, εφόσον υπάρχει αίτημα ο χώρος θα δοθεί.»

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ