Ελλαδα

Χρυσή Αυγή: «Ουδέποτε κατεβάσαμε ταμπέλες»

Ανακοίνωση κατά πάντων της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49823-102186.jpg

Διαψεύδει τα σημερινά δημοσιεύματα η τοπική οργάνωση Νίκαιας για το κατέβασμα ταμπέλας στα γραφεία της περιοχής. Στην ανακοίνωση η οργάνωση βάλλει κατά πάντων και απειλεί με εφιάλτη που έρχεται. Μεταξύ άλλων γράφουν «Όλοι αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον νεκρό, παίρνουν συντετριμμένοι συνεντεύξεις από δήθεν μέλη της Χρυσής Αυγής…» και  «Το τελευταίο “ανέκδοτο” όλων αυτών των γελοιογράφων είναι ότι η Τ.Ο Νίκαιας κατέβασε την ταμπέλα της. Το αστείο αυτό ξεκίνησε από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και συνεχίστηκε από τους “μάχιμους» αντιεξουσιαστές, οι οποίοι αν και απεχθάνονται όπως λένε το σύστημα, στα δύσκολα τρέχουν να σωθούν στην αγκαλιά του».

Δείτε την ανακοίνωση ως έχει

Ο πόλεμος λασπολογίας εναντίον μας δεν έχει τελειωμό. Με κύρια όργανα τους διεφθαρμένους διμοσιογραφίσκους, οι οποίοι στήνουν τηλεδίκες, δικάζουν και καταδικάζουν ανθρώπους δια της συκοφαντίας και της δυσφήμησης, τους πολιτικούς της μίζας και της ρεμούλας, οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία να σώσουν τα πολιτικά <<μαγαζάκια>> τους, έχουν στρατολογηθεί οι πάντες εναντίον μας. Όλος ο ντόρος που έχει ξεσπάσει είναι ένα βρόμικο παιχνίδι εντυπώσεων που σκοπό έχει να χτυπήσει τα ποσοστά του κινήματος. Όλοι αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον νεκρό, παίρνουν συντετριμμένοι συνεντεύξεις από δήθεν μέλη της Χρυσής Αυγής και αποκαλύπτουν "σημεία" και τέρατα ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν ούτε για την δολοφονία αλλά ούτε και για τίποτε άλλο, ενδιαφέρονται να κρατάνε τις τσέπες τους γεμάτες και προς το παρόν τα καταφέρνουν. Προσπαθώντας να ρίξουν λάσπη εναντίον μας, δεν σέβονται ούτε τη μνήμη του εκλιπόντος (είδαμε τα πρωτοσέλιδα) και ας παριστάνουν τους ευαισθητοποιημένους. Το τελευταίο <<ανέκδοτο>> όλων αυτών των γελοιογράφων είναι ότι η Τ.Ο Νίκαιας κατέβασε την ταμπέλα της. Το αστείο αυτό ξεκίνησε από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και συνεχίστηκε από τους <<μάχιμους>> αντιεξουσιαστές, οι οποίοι αν και απεχθάνονται όπως λένε το σύστημα, στα δύσκολα τρέχουν να σωθούν στην αγκαλιά του. Αντιεξουσιαστές, εξουσία, ΜΜΕ, όλοι στο ίδιο μαγαζάκι... Προς λύπη όλων αυτών οι οποίοι μεταχειρίστηκαν τα πάντα για να μας κλείσουν αλλά έπεσαν σε τοίχο, η Τ.Ο Νίκαιας ουδέποτε κατέβασε ταμπέλες και υπόσχεται στους συμπολίτες της ότι θα είναι σύντομα κοντά τους με μια μεγαλειώδη εκδήλωση.

Υ.Γ.: Ρε αντιεξουσιαστές και εξουσιαστές, κάνατε 50 συγκεντρώσεις για να μας κλείσετε και τώρα πανηγυρίζετε που ήρθε η αστυνομία να μας κλείσει; Είτε έτσι είτε αλλιώς ο εφιάλτης σας θα είναι μπροστά σας σε λίγες ημέρες...

Ζήτω το έθνος!

Ζήτω ο αρχηγός!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Γ.Τ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ