Ελλαδα

Φωτιά τώρα στη Διάσελλα Ηλείας - Μήνυμα από το 112

Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβεστικό ελικόπτερο
(φωτογραφία αρχείου) © Nick Paleologos / SOOC

Φωτιά τώρα στη Διάσελλα Ηλείας: Μήνυμα από το 112 και μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και με εναέρια μέσα

Φωτιά ξέσπασε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (5.9) στην περιοχή Διάσελλα του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων Ηλείας.

Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με δυο ομάδες πεζοπόρων της 18ης ΕΜΟΔΕ και 15 οχήματα, ενώ ρίψεις από αέρος πραγματοποιούν 6 αεροσκάφη. Επίσης, κινητοποιήθηκε ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος με υδροφόρες.

Η περιοχή σήμερα είναι σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία 3). Για την διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ηλείας.

Μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στην Ηλεία

Πριν από λίγα λεπτά εστάλη μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στην Ηλεία. «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Διάσελλα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Παραμείνετε στην πλατεία του χωριού Διάσελλα & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του 112. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY