Κοσμος

Σοκαριστικός τραυματισμός στο Τενερίφη-Ανδόρα: Ο τερματοφύλακας έπεσε με το γόνατο στο πρόσωπο αντιπάλου

Ο Ντε Μιγκέλ έχασε τις αισθήσεις του

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
andro__1_

Σοκαριστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή στο Τενερίφη-Ανδόρα: Ο τερματοφύλακας έπεσε με το γόνατο στο πρόσωπο αντιπάλου

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Τενερίφη και την Ανδόρα, στο πλαίσιο της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, σημειώθηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό, με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο τελευταίος υπέπεσε σε ένα εξαιρετικά σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Χεσούς Ντε Μιγκέλ, στο χώρο του κέντρου, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Ο Ισπανός επιθετικός δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα από το γόνατο του αντίπαλου τερματοφύλακα στο στήθος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Η φάση εκτυλίχθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, στο στάδιο Ελιοδόρο Ροντρίγκεθ.

Ο Ντε Μιγκέλ έχασε αμέσως τις αισθήσεις του, προκαλώντας έντονη ανησυχία και αναστάτωση στους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε περισσότερα στο Debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY