Κοσμος

«Η αγάπη μας θα μας κρατά αιώνια δεμένους»: Η ανάρτηση της τελευταίας συντρόφου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο «Καβαλιέρε» θα έκλεινε τα 87 του χρόνια αν ήταν ακόμη εν ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιταλία: «Η αγάπη μας θα μας κρατά αιωνίως δεμένους», γράφει η Μάρτα Φασίνα, σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Σήμερα ο «Καβαλιέρε» θα έκλεινε τα 87 του χρόνια
Η Μάρτα Φασίνα αφιέρωσε ανάρτησή της στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος θα έκλεινε σήμερα τα 87 του χρόνια © EPA/Matteo Bazzi

Ιταλία: «Η αγάπη μας θα μας κρατά αιωνίως δεμένους», γράφει η Μάρτα Φασίνα, σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Σήμερα ο «Καβαλιέρε» θα έκλεινε τα 87 του χρόνια

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε μια ανάρτηση της Μάρτα Φασίνα, της τελευταίας συντρόφου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιούνιο.

Αν ήταν ακόμη εν ζωή, σήμερα ο «Καβαλιέρε» θα έκλεινε τα 87 του χρόνια.

«Έκανες μόνον καλό στην Ιταλία και στους Ιταλούς. Μου προκαλεί πόνο το ότι δεν μπορώ να σφίξω το χέρι σου, δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω, το ότι δεν μπορώ να σε κοιτάξω, και χάρη στο βλέμμα που μας έκανε να κατανοούμε ο ένας τον άλλο, να ξέρουμε με βεβαιότητα ότι η αγάπη μας δένει και θα μας δένει αιώνια», έγραψε η βουλευτής της Φόρτσα Ιτάλια, σε ανάρτησή της.

Η δε Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, πάντα μέσω διαδικτύου υπογράμμισε:

«Σαν σήμερα είχε γενέθλια ένας μεγάλος μαχητής, ένας φίλος, ένας σύμμαχος και ακούραστος ηγέτης του έθνους μας. Χρόνια πολλά από όλους μας, Σίλβιο!».

Σήμερα το απόγευμα, το κόμμα Φόρτσα Ιτάλια που ίδρυσε ο Ιταλός μεγιστάνας και πολιτικός, η Φόρτσα Ιτάλια, θα του αφιερώσει ειδική εκδήλωση στο Πέστουμ της Κάτω Ιταλίας.

Πριν λίγες ώρες, η περιφέρεια του Μιλάνου, Λομβαρδία, έδωσε το όνομα του Μπερλουσκόνι στην μεγαλύτερη αίθουσα της έδρας της, στον τελευταίο όροφο του μεγάρου «Πιρελλόνε», με θέα την ιταλική συμπρωτεύουσα.

Στην τελετή ήταν παρούσα η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, μια από τις τρεις κόρες του «μίστερ τιβί», η οποία υπογράμμισε:

«Είναι ανώφελο να σας πω πόσο μας λείπει, σε εμένα και στα αδέλφια μου, κάθε μέρα και περισσότερο. Αλλά φέρουμε στην καρδιά μας το παράδειγμά του και όλα όσα μας δίδαξε, τα οποία ζήσουν για πάντα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ