Ελλαδα

Νεκρός ο χειριστής του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Εύβοια

Εντοπίστηκε η σορός ένα 24ωρο μετά το δυστύχημα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκάφος του Λιμενικού και ιδιωτικό σκάφος στις έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου του ελικοπτέρου που κατέπεσε κοντά στην παραλία Αχλάδι στη Βόρεια Ααεύβοια
© ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI

Πτώση ελικοπτέρου - Εύβοια: Νεκρός ο χειριστής - Εντοπίστηκε η καμπίνα σε μεγάλο βάθος από δύτες

Εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (29.9) νεκρός από δύτες του λιμενικού ο χειριστής του ελικοπτέρου που κατέπεσε χθες στη Βόρεια Εύβοια.

Η σορός του κυβερνήτη εντοπίστηκε σε βάθος 52 μέτρων και ανασύρθηκε από τους δύτες λιμενικούς.

Στο σημείο των ερευνών εκτός από σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη συμμετείχε και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

Η πορεία του ελικοπτέρου 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε χθες το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, ενώ ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 09:00 το πρωί και απογειώθηκε στις 10:13 από το Μαντούδι και έκτοτε αγνοείται. Στο σχέδιο πτήσης ήταν δηλωμένος μόνο ο χειριστής του ελικοπτέρου, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αναζητήσεις για δύο άτομα.

Βίντεο ντοκουμέντο

Το ελικόπτερο, σύμφωνα με οπτικό υλικό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται πως αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, στροβιλίστηκε και έπεσε στη θάλασσα, ανοιχτά της παραλίας Αχλάδι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ