Κοσμος

Ατύχημα σε λούνα παρκ στο Λονδίνο - Έσπασε ο ιμάντας παιχνιδιού (βίντεο)

Στο νοσοκομείο δύο άτομα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ατύχημα σε λούνα παρκ του Λονδίνου
© Screenshot/ YouTube

Λονδίνο: Ατύχημα στο Hyde Park - Έσπασε ο ιμάντας που κρατούσε παιχνίδι - Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ατύχημα σημειώθηκε σε λούνα παρκ στο Λονδίνο, όταν ένας από τους δυο ιμάντες που συγκρατούσαν μεταλλική κάψουλα, στην οποία βρίσκονταν δύο άτομα, έσπασε στον αέρα με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος.

Το ατύχημα συνέβη στο παιχνίδι Slingshot (σφεντόνα) του λούνα παρκ Winter Wonderland, που βρίσκεται στο Hyde Park του Λονδίνου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε, την ώρα που η κάψουλα αρχίζει να κινείται σπάει ο ιμάντας με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί και να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα, στηριζόμενη μονάχα στη μια αλυσίδα. Κατόπιν φαίνεται να χτυπάει στη δοκό στήριξης, που φρενάρει και την πορεία της.

Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ έθεσαν εκτός λειτουργίας το Slingshot και κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τους δύο επισκέπτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Horrifying moment “Slingshot” ride snaps with passengers inside

«Διεξάγουμε έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος», ανέφερε εκπρόσωπος του λούνα παρκ. «Η ασφάλεια είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Τα παιχνίδια μας υποβάλλονται σε τακτικούς ελέγχους ασφαλείας από έμπειρα μέλη του προσωπικού», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω λούνα παρκ είχε απασχολήσει και πάλι την επικαιρότητα, καθώς νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχε σημειωθεί αιματηρό περιστατικό στην είσοδό του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ