Κοσμος

Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος: Η στιγμή που Ουκρανοί τινάζουν στον αέρα ρωσικό τανκ (βίντεο)

Στο Χάρκοβο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρωσικό τανκ μετά την επίθεση από τον ουκρανικό στρατό στο Χάρκοβο στην Ανατολική Ουκρανία
Ρωσικό τανκ μετά την επίθεση από τον ουκρανικό στρατό στο Χάρκοβο στην Ανατολική Ουκρανία © YouTube/The Sun

Στην Ανατολική Ουκρανία ρωσικό τανκ καταστρέφεται από τον ουκρανικό στρατό στο Χάρκοβο. Η στιγμή της επίθεσης σε βίντεο.

Βίντεο που ανέβηκε στα social media, δείχνει τη στιγμή που ρωσικό τανκ τινάζεται στον αέρα από τον ουκρανικό στρατό στην Ανατολική Ουκρανία. Η επίθεση στο ρωσικό τεθωρακισμένο σημειώθηκε στο Χάρκοβο.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», Ουκρανοί στρατιώτες σημαδεύουν το ρωσικό τανκ, το οποίο και καταστρέφουν, χτυπώντας το δύο φορές.

Moment Russian tank is wiped out by two explosive Ukrainian bombs

Νέοι βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο - Στους 7 οι νεκροί

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 24ωρο που πέρασε από ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια Χάρκοβο, στη βορειοανατολική Ουκρανία.

«Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν" και 22 τραυματίστηκαν» ανέφερε σε μήνυμά του στην εφαρμογή Telegram την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ο περιφερειάρχης Όλεγκ Σινεγκούμποφ, διευκρινίζοντας ότι ένα αγόρι δύο ετών που είχε τραυματιστεί πριν από δύο ημέρες από βομβαρδισμό των ρωσικών δυνάμεων υπέκυψε την Τρίτη στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

«Το αγόρι βρίσκεται μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν από τα 53 πλήγματα με πυρά πυροβολικού ή με πυραύλους που είχαν εξαπολύσει οι ρωσικές δυνάμεις την προηγούμενη ημέρα στην περιοχή» πρόσθεσε.

Ukraine: Russian missile destroys residential area next to Kharkiv airport

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ