Η Αθήνα τιμά το κοψίδι και σου το προσφέρει απλόχερα και καλοψημένο σε κάθε γωνιά της
Θεματα
Τα διαφορετικά κοψίδια μιας Τσικνοπέμπτης
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
Η Αθήνα τιμά το κοψίδι και σου το προσφέρει απλόχερα και καλοψημένο σε κάθε γωνιά της
Φαλάφελ, Άδανα κεμπάπ, σις ταούκ και τιμές απίστευτα χαμηλές
Τρία κορίτσια στήνουν μια νέα καριέρα αφοσιωμένη αποκλειστικά στα αυθεντικά cannoli
Στα πέριξ της πλατείας Καραϊσκάκη, με ντεκόρ που θυμίζει παλιά Αθήνα
Φαγητό σαν της βιετναμέζας μαμάς και σέρβις με όλη τη χάρη της Άπω Ανατολής
Ένα καλό ιταλικό ristorante και γι’ αυτόν που δεν θα πλήρωνε ποτέ μια σουίτα στον Αστέρα
Θα τον εκτιμήσει όποιος ξέρει από νοσταλγία και καλό ψάρι
Δεν φαντάζεσαι τί κρύβεται πίσω από αυτή την πόρτα
Σε μια αυλή στο Ίλιον, δίπλα στα γκάζια της λεωφόρου Θηβών