Τις καθημερινές βγαίνουμε πιο νωρίς και μας αρέσει
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Resto
Οι λαχταριστές σούβλες του Μπάρμπα Θωμά
Κλασική ψησταριά, με όνομα καλό και κοσμαγάπητη στη γειτονιά
Resto
Καλά Καθούμενα: η μεγάλη πίστα μιας wagyu μπριζόλας με καταγωγή
Μπορείς να το πεις fun κρεατερί ή μουσικό steak house, μια και το πάρτι μπορεί να αρχίσει και μια καθημερινή
Fashion
Έχω ράφτη Σενεγαλέζο, τον Mamadoo
Ο Mamadoo σχεδιάζει, ράβει και πουλάει τη δική του euro-african άποψη για τη μόδα, και μόλις μετακόμισε από την Ασκληπιού στην Ιπποκράτους
Θεματα
Όταν το Tik Tok αποφασίζει ποιο σουβλάκι θα προτιμήσω
Από τον Τσελεμεντέ στο «δείξε μου τί τρως»
Life in Athens
Το μαλλί μου, το δράμα μου και το κούρεμα που δεν ξεχνιέται
Από την κόμμωση της απελπισίας στο κούρεμα της χαράς
Θεματα
Hygge, ο σουηδικός φούρνος που έχει μαγέψει τα Εξάρχεια
Αν δεις συνωστισμό στην Ιπποκράτους, δεν έγινε ατύχημα. Είναι η ουρά του Hygge που περιμένει να ξεφουρνιστεί η semla
Resto
Atelier Παπαϊωάννου στο City Link, ένας άλλος τρόπος για το φρέσκο ψάρι
Από την ταραμοσαλάτα μέχρι τα γαλλικά στρείδια και τον άπαιχτο ελληνικό τόνο