Μεζεδάκια, ωραία κρασιά και κόσμος με χαλαρή διάθεση
Θεματα
4 νόστιμα στέκια στις δροσιές των αθηναϊκών πεζόδρομων
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
Μεζεδάκια, ωραία κρασιά και κόσμος με χαλαρή διάθεση
Ξύλινα τραπέζια, σουβλάκια στα κάρβουνα και Καζαντζίδης
Η Ελένη Ψυχούλη, που έζησε και συνεργάστηκε µαζί του πάνω από 20 χρόνια, σε ένα κείµενο-ποταµό αφηγείται τη ζωή µε τον γλύπτη που ήξερε τι να κάνει µε τα σίδερα, αλλά λύγιζε από τις απώλειες
Ξεκινάς με αυγά και μπέργκερ, συνεχίζεις με κοκτέιλ και πάρτι
Εδώ θέλουμε να ξεκαλοκαιριάσουμε!
Πιάτα ελληνικά και fusion από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη
Στην ταράτσα του ξενοδοχείου Ergon στο Σύνταγμα είδαμε τα χίλια πρόσωπα της ζύμης
Με τραγανή πέτσα, ζουμερό και λουκούμι, με σωστό αλάτι και πιπεράκι
Η ιδέα που έλειπε από του Ψυρρή
Πιάτα και της στεριάς και της θάλασσας και τσίπουρα δυνατά, ηπειρώτικα