Ο Μιχάλης Νουρλόγλου παίρνει τη σκυτάλη από τον Σωτήρη Κοντιζά και γράφει μια απόλυτα επιτυχημένη δεύτερη σελίδα
Resto
Δοκιμάσαμε το Nolan στο νέο, συναρπαστικό του κεφάλαιο
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
Ο Μιχάλης Νουρλόγλου παίρνει τη σκυτάλη από τον Σωτήρη Κοντιζά και γράφει μια απόλυτα επιτυχημένη δεύτερη σελίδα
Τη βλάχικη παράδοση της Θεσσαλίας, τα ωραία βούτυρα και τα τυροκομικά, όλα θα τα βρεις εδώ
Και έχει μενού ελληνικό με έμφαση σε ψαράκια και θαλασσινά
16 στάσεις για άπαιχτη νοστιμιά στα όρθια και στο χέρι
Στη Νέα Σμύρνη, εκεί που εκτιμούν το αυθεντικό πολίτικο φαγητό
Χινκάλι, σολογκούνι, σαλιάνκα, άγνωστες λέξεις και πιάτα με μεγάλη νοστιμιά
Όλοι θέλουμε λίγο ακόμη καλοκαίρι
Ένα υπόγειο με την καλύτερη θέα στη γαστρονομία της παλιάς Θεσσαλονίκης