- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Το καλύτερο βούτυρο από αμύγδαλα στο κέντρο της Αθήνας
Αμυγδαλοβούτυρο από 100% αμύγδαλα γλυκά βιολογικής γεωργίας. Αν θέλετε μπορεί και να περιέχει ξηρούς καρπούς, φυστίκι και σουσάμι. Είναι πεντανόστιμο και απίθανα υγιεινό, στοιχίζει 7 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο Κέντρο Ενημέρωσης- Υγιεινής Διατροφής στην καρδιά της Αθήνας (Πανεπιστημίου 57, Ομόνοια) μαζί με άλλες υγιεινές, φυσικές τροφές και συμπληρώματα διατροφής, φυτικά καλλυντικά και απορρυπαντικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, καθώς και φρέσκα φρούτα και λαχανικά βιολογικής και συμβατικής γεωργίας. Επίσης βιβλία και στο εστιατόριο θα βρείτε φρεσκομαγειρεμένα χορτοφαγικά φαγητά και πίτες, φτιαγμένα από αγνά υλικά. Bio-explosion! (www.bioeshop.gr)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας βαυαρικός φούρνος στο κέντρο της Αθήνας (ξε)φουρνίζει αφράτα, ψωμένια καλούδια
Η κρυφή όαση της Αττικής με τα «δίδυμα» νερά που λίγοι γνωρίζουν
Φτιάξε το δικό σου body oil, λοσιόν ή σκραμπ σώματος
Ένα τραγανό τυροπιτάκι με πλούσια τυρένια γέμιση και ξεροψημένο φύλλο είναι το καλύτερο στη νοτιοανατολική Αττική
Εδώ θα μπεις σε έναν πραγματικό παιχνιδότοπο με πολύ χρώμα και pure nostalgia
Λαχταριστό παγωτό με κρέμα παρφέ, καραμελωμένα αμύγδαλα και σπασμένες μαρέγκες
Αφράτο ψωμάκι μπριός με τραγανό κοτόπουλο!
Κι όμως, είναι γλυκά και είναι εμβληματικά νησιώτικα κομψοτεχνήματα
Αν βρίσκεσαι σε οργανωμένη παραλία και βλέπεις κάτι ιπτάμενο στον ορίζοντα...
Ένα μίνι φαγάδικο με τέσσερα τραπεζάκια που γεμίζουν και αδειάζουν συνέχεια από πιστή πελατεία
Το πετύχαμε τυχαία και πραγματικά δεν έχουμε δοκιμάσει καλύτερο έβερ
Καλοκαίρι στην Αθήνα σημαίνει δροσερό ποτό και καλή παρέα, κάπου έξω στα «όρθια»
Σπάνια και λιγότερο σπάνια, συλλεκτικά (!) και μη, όμορφα όμως και ασυνήθιστα φυτά, ξεκινούν από ένα πολύ περιποιημένο ανθοπωλείο και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.
Καλά άκουσες, χλαπάτσα ή όπως λέμε slime και μάλιστα χειροποίητη
Μια ωραία και διαφορετική ατμόσφαιρα, επιτέλους
Και πολύ chic, όπως αρμόζει σε ένα καφέ μπαρ ρεστοράν που συνορεύει με το κλασικό, πιο γαλλικό και από την Μαρία Αντουανέττα, “L’ Abreuvoir”
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.