Tip of the day

Πού θα βρεις την πηγή της κυλότας;

Kαι ό,τι άντεργουερ ψάχνεις!

Ελένη Ψυχούλη
Ελένη Ψυχούλη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πού θα βρεις την πηγή της κυλότας

Μια βόλτα στην οδό Βορέου στο Σύνταγμα και στο μαγαζί με κάθε είδους εσώρουχα, ρόμπες & παντόφλες

Κατηφορίζοντας από το Σύνταγμα προς την Αθηνάς, πάω στοίχημα πως έχεις περάσει αρκετές φορές από την οδό Βορέου και την έχεις προσπεράσει. Αν όμως κοιτάξεις καλύτερα θα δεις μια σεμνή ταμπέλα με το νούμερο της διεύθυνσης και βιτρίνες με τα πιο εξωφρενικά άντεργουέρ. Μπορεί να το περάσεις και για πονηρό σεξοεσωρουχάδικο, οπότε θα διστάσεις να μπεις. Μπορεί να το περάσεις και για κάποιο από τα πολλά μαγαζιά χονδρικής στη γειτονιά, οπότε και πάλι θα διστάσεις να μπεις. Άσε που και να θελήσεις να μπεις, θα δυσκολευτείς, αφού πόρτα δεν θα συναντήσεις αν δεν παρατηρήσεις την διακριτική ταμπέλα με την υπόδειξη «είσοδος πιο πάνω».

Μόλις πέρασες το κατώφλι του παράδεισου που συνοψίζει όλα όσα έχει εφεύρει ως τώρα η ιστορία του εσώρουχου, της ρόμπας και γενικά της κάθε ενδυμασίας σπιτιού-η οποία, όμως, μπορεί άνετα να κυκλοφορήσει και στο δρόμο, από το πρωί στη λαϊκή ως το βράδυ στο κλαμπ.

Βιτρίνα μαγαζιού με τεράστια γκάμα από ρόμπες, κάλτσες, κολάν, μαγιό και καφτάνια

Τα τετραγωνικά του ανώνυμου αγαπημένου μαγαζιού, είναι απλά αμέτρητα, χιλιάδες, εκατομμύρια. Τα μάτια σου θα λάμψουν από μυριάδες στρας κεντημένα σε κάθε χρώμα της ίριδας πάνω στα πιο στραφταλιζέ μπούστα του πλανήτη, ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να τις κάνεις όλες να χλωμιάσουν με τη υπέρλαμπρη λάμψη του μπούστου σου στο κλαμπ-ή στην πίστα, αν υποθέσουμε πως είσαι καλλιτέχνης. Πλάι ακριβώς, ασορτί γραβάτες για εκκεντρικές εμφανίσεις, με εξίσου στραφταλίζοντα τσαντάκια, τσαντόπουλα, καλσόν, σοσονάκια και πασουμάκια, για το πιο φουλ του ολοκληρωμένου εκκεντρισμού.

Υπάρχει και η πιο σεμνή κυλότα, βρακάκι και βρακόπουλο σε πάνω από χίλια μοντέλα, για κάθε εμφάνιση: του πάθους, της καθημερινότητας, της περιόδου, του αυθεντικού βαμβακερού και της απόλυτης πλαστικουρίας. Κάλτσες, καλσόν και κολάν όσα δεν είχες ποτέ φανταστεί ότι υπάρχουν σ' αυτόν τον πλανήτη, με γκραν σουξέ αυτές τις φάνκι πολύχρωμες καλτσούλες που τόσο αγαπούν χίπστερς και εναλλακτικοί-πήρα δυό με διαφορετικού τύπου νεκροκεφαλή, μια με τον Τουίτυ και μια Μπομπ ο Σφουγγαράκης, με 2 μόλις ευρώ το ζευγάρι, το ορκίζομαι!

Βιτρίνα μαγαζιού με τεράστια γκάμα από ρόμπες, κάλτσες, κολάν, μαγιό και καφτάνια

Παραπλεύρως, ο παράδεισος της ρόμπας-εδώ θα βρεις το ιδανικό δώρο για γιαγιά-μαμά-μαζί με το απόλυτο Χόλυγουντ νεγκλιζέ με πτερά και πολλά πούπουλα στο χρώμα κάθε πτηνού της ζωολογίας και με τα ασορτί πασουμάκια σε περίπτωση που ζήλεψες το γκλαμ της Μέριλιν (Μονρό).

Μαζί θα συναντηθείς και με μια γκάμα από-παίρνω όρκο-χιλιάδες μαγιό, ίσα που προλαβαίνεις ως τον Ιούνιο να αποφασίσεις μοντελάκι. Το οποίο θα ταιριάξεις με την πιο τιτανοτεράστια επιλογή από καφτάνια και λοιπά ριχτά παραλίας. Οι ίδιες επιλογές υπάρχουν και για αγόρια και για παιδιά, οπότε εδώ θα βρεις το κατάλληλο σημείο για το ιδανικό δώρο, για κάθε φύλο, για κάθε γούστο, για κάθε ηλικία. Για τις τιμές δεν το συζητώ, το μαγαζί κάνει και χονδρική, οπότε, κατάλαβες!

*Βορέου 7, Σύνταγμα χαμηλά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.