Tip of the day

Πού θα βρεις το καλύτερο βιβλιοπωλείο-εργαστήρι σπέσιαλ αφιερωμένο στους φανατικούς του γκράφιτι

Για όλους όσοι έχουν καλλιτεχνικές και street art ανησυχίες

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Imaginary Graffiti Bookstore

Στο Imaginary Graffiti Bookstore θα βρεις τα πάντα για την τέχνη και το γκράφιτι, διοργανώνει και εργαστήρια για μικρά παιδιά

Το Imaginary Graffiti Bookstore είναι ένας «φανταστικός», όπως το λέει και το όνομά του, χώρος που βρίσκεται μεταξύ Ιλισίων και πλατείας Μαβίλη για όσους λατρεύουν το γκράφιτι με άποψη, τέχνη και μήνυμα (και όχι την τυφλή μουτζούρα). Είναι δημιούργημα των καλλιτεχνών RTMone και Νάντιας Στασινού και βρίσκεται μέσα στον χώρο των Imaginary Rooms, ενός φιλόξενου κέντρου για παιδιά που νιώθουν να ξεχειλίζουν από δημιουργία επάνω στον τοίχο ή σε χαρτί. Δημοφιλές διέξοδο σε έφηβους και νέους με καλλιτεχνικές και street art ανησυχίες, που δεν τους ενδιαφέρει το γκράφιτι της «κοινωνικής εκδίκησης». Το βιβλιοπωλείο, εκτός από όμορφες εκδόσεις, κάρτες, πόστερ και περιοδικά, διαθέτει τα σύνεργα και τα εργαλεία που ξεκλειδώνουν τη φαντασία για σκίτσα, σχέδια, doodles, ζωγραφική σε μεγάλες ή μικρές επιφάνειες.

Imaginary Graffiti Bookstore

Το στούντιο υλοποιεί μια πληθώρα υπηρεσιών, που αφορούν το παιδί κι έχουν ως βασικό στόχο την έμπνευσή του, την ενδυνάμωση της εκφραστικής και δημιουργικής του αυτοπεποίθησης και την αυτογνωσία. Εκεί διοργανώνονται εργαστήρια για παιδιά από 7-15 ετών με θέματα όπως street art, σχεδιασμός χαρακτήρων, κόμικς, εικονογράφηση, συζήτηση με καλλιτέχνες, workshops, επισκέψεις σχολείων, εκθέσεις και σχεδιασμοί δωματίων. Αλλά και για τους ενήλικες που έχουν κοινή αισθητική και φιλοσοφία με την ομάδα των Imaginary Rooms, υπάρχει μια σειρά ιδιαίτερων υπηρεσιών όπως τοιχογραφίες (εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου), custom made δώρα, πίνακες ζωγραφικής, εικονογραφήσεις, αυτοσχέδια sketch books, γραφιστικά και επέμβαση (customising) καλλιτεχνικά σε αντικείμενα καθώς και video graffiti gifts.

Πόντου 48, Αθήνα, Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στo 6945990207

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ