Tip of the day

Τα καλύτερα σεμινάρια για να ζωντανέψεις τα παλιά σου έπιπλα

Αν σου αρέσει να μεταποιείς τα έπιπλά σου τσέκαρε εδώ

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Annie Sloan

Oι εκπρόσωποι της Annie Sloan στην Ελλάδα σου μαθαίνουν μέσα από σεμινάρια τεχνικές αναπαλαίωσης με αυθεντικά χρώματα κιμωλίας να μεταμορφώνεις τα παλιά έπιπλα

Aν θέλεις να μάθεις χρήσιμες τεχνικές αναπαλαίωσης από τους ειδικούς και να μεταποιείς τα έπιπλά σου με τα αυθεντικά χρώματα κιμωλίας, οι εκπρόσωποι της Annie Sloan στην Ελλάδα έχουν φροντίσει γι' αυτό. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνουν σεμινάρια τόσο για αρχάριους, όσο και για προχωρημένους μαθητές, τα οποία τη φετινή χρονιά έχουν ξεκινήσει ήδη από 1 Σεπτέμβρη. Οι τεχνικές που σου μαθαίνουν πολλές και ενδιαφέρουσες: Εφαρμογή – Κέρωμα – Dry Brush – Stenciling –  Πατίνες – Extra Tips… και η δημιουργικότητα σου θα πάει σε άλλο level!

Annie Sloan

Ποια είναι η Annie Sloan;
H Annie Sloan άλλαξε τον κόσμο της βαφής επίπλων όταν εφηύρε το χρώμα Chalk Paint™ το 1990 που αποτελεί το μοναδικό αυθεντικό χρώμα κιμωλίας και είναι δική της κατοχυρωμένη πατέντα. Με σπουδές στην Σχολή Καλών Τεχνών και με μεγάλο ενθουσιασμό για τη διακοσμητική βαφή ενέπνευσε τόσο απλούς ανθρώπους όσο και έμπειρους επαγγελματίες να απελευθερώσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις και να παίξουν με τα χρώματα και τις τεχνικές. Το 1987 έγραψε το βιβλίο The Complete Book of Decorative Paint Techniques που αποτελεί βίβλο για τη διακοσμητική ζωγραφική και τις τεχνικές της. Απογοητευμένη από τα χρώματα που κυκλοφορούσαν στην αγορά αποφάσισε, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της για τα χρώματα, τις χρωστικές και την ιστορία της τέχνης, να δημιουργήσει ένα χρώμα ευέλικτο που να είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα χωρίς κόπο και να κάνει τη βαφή παιχνίδι και απόλαυση.

Σεμινάρια Κιμωλίας
Σεμινάρια Κιμωλίας

Το κόστος ενός τέτοιου σεμιναρίου είναι 30 ευρώ και διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Πάρε μαζί σου ένα μικρό ξύλινο αντικείμενο και όλα τα χρώματα και τα υλικά για να το βάψεις θα σου δοθούν εκεί. Ευκαιρία να μεταμορφώσεις κι εσύ τα παλιά αλλά και τα νέα σου έπιπλα και σιγά σιγά όλο σου το σπίτι! Aν πάλι βαριέσαι να κάνεις τα σεμινάρια μπορείς απλά να τους καλέσεις ή να απευθυνθείς στο κατάστημα της γειτονιάς σου και εκείνοι θα σε βοηθήσουν να τα δημιουργήσεις όπως φαντάζεσαι.

Σεμινάρια Κιμωλίας

Αναζήτησε ένα από τα κοντινότερα καταστήματα στην περιοχή σου:
Woodpicker | ‘Ελσα Κοππάση, Βουλής 41 – Σύνταγμα
Paint Melody | Άννα Ασημομύτη, Νικολάου Πλαστήρα 13, Νέα Ερυθραία
Paint the Port | Στέλιος Νικογιάννης, Πραξιτέλους 144-146, Πειραιάς
Artion Project | Χριστίνα Σπυροπούλου, Σαράφη 36, Νέα Μάκρη
Peacock | Τάκης Οικονομέας, Αισχύλου 15, Περιστέρι
Le Petit Beurre | Ελένη Πανταζή, Κανάρη 30, Ηλιούπολη
Papillon | Μαριέττα Κεράστα, Λ. Ηρακλείου (πλ. Συμηριώτη) και Τσουρουκτσόγλου 20, Νέα Ιωνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ