- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο κήπος του Dos Hermanos έχει το Μεξικό μέσα του…
Fajitas, enchiladas, tacos και μαργαρίτες σε κήπο μυστικό και καταπράσινο
Τα μυστικά είναι για να μένουν κρυφά, όμως μετά από 25 χρόνια στην Κηφισιά, το Dos Hermanos είναι το μικρό μυστικό όλων. Ειδικά όταν είναι καλοκαίρι και θέλεις να μεταφερθείς, έστω και νοερά, σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη… που λένε και οι ρομαντικές ψυχές. Έτσι ρομαντικός είναι και ο κήπος του, «κρυμμένος» και καταπράσινος, με πόρτες, παραθυρόφυλλα, φαναράκια κι άλλα πολλά που σε αφήνουν με την αίσθηση ότι έχεις ταξιδέψει σε κάποια γειτονιά του Μεξικού.
Σε αυτή τη μαγευτική αυλή θα απολαύσεις όλες τις αυθεντικές σπεσιαλιτέ τις μεξικανικής κουζίνας, όπως απίστευτα fajitas, enchiladas, tacos, burritos, αλλά και πολλές προτάσεις γκριλ, κι αυτές με το μεξικάνικο τρόπο, όπως ψαρονέφρι με μάνγκο, κοτόπουλο με ανανά κ.ά. Θα βρεις όμως και τις πιο φημισμένες, ίσως, μαργαρίτες της πόλης, φανταστική home made sangria, αλλά και μια μεγάλη λίστα κοκτέιλ με βάση τη παλαιωμένη τεκίλα.
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς μια παραλία του Πηλίου γίνεται τρεντ μέχρι να πεις «καλοκαίρι» και ένας νοστιμότατος λόγος για να την επισκεφτείς
Στην Κορωνησία που δεν είναι νησί, ούτε στεριά, ούτε λίμνη, ούτε ακριβώς θάλασσα
Ο σεφ Αντώνης Μουστάκης έχει δημιουργήσει ένα contemporary μενού που συνδυάζει σύγχρονες γεύσεις και παραδοσιακές πινελιές
Πρόκειται για ένα από τα γνησιότερα concept brunch shops, μπορεί και σε όλη την Ελλάδα
Εδώ όπου η παράδοση συναντά τις νέες γευστικές τάσεις
Κομψότητα και νοστιμιά στο κέντρο της πόλης
Το αντισυμβατικό wine bistro της Θεσσαλονίκης
Χειροποίητα panini και απολαυστικά spritz στην πλατεία Αριστοτέλους
Εδώ η μαγειρική διαδικασία είναι ιερή
Η κουζίνα θα σας προτείνει πιάτα που βασίζονται στη μεσογειακή παράδοση με διεθνείς επιρροές, με έμφαση πάντα στη γεύση και με βάση την εποχικότητα και την επιλογή άριστων πρώτων υλών.
Κλείστε θέση στο πάσο και παρακολουθήστε πώς παρασκευάζονται πιάτα
Το εμβληματικό εστιατόριο επιστρέφει μεταμορφωμένο
Από τον σεφ-πατρόν Ανδρέα Γάβρη, μαζί και 700 ετικέτες κρασιού για ψαγμένους οινόφιλους
Από τις πιο αυθεντικές σελίδες στο καλοκαιρινό, ροδίτικο οδοιπορικό σου
Η Νίκη Σπανού έχει καταφέρει να κάνει το Μεϊντάνι της αρχηγείο, στρατηγείο και κατσαρόλα αναφοράς για όποιον αναζητά τη βεριτάμπλ γεύση της παράδοσης στη Ζαγορά
Σου σερβίρει με τη βούλα την πιο αυθεντική γεύση της Λήμνου
Ψαράκια, χταποδάκια, καλαμαράκια και λοιπά καλοκαιρινά δίπλα στη θάλασσα
Εδώ που η κατσαρόλα δεν έχει ανάγκη τη ΔΕΗ για να μπει στη φωτιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.