Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 701

Σοβαρευτείτε λίγο, πλιζ. Το μόνο χάσμα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ ανθρώπων είναι να είναι κάποιος υπέρ του ναζισμού

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 701
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milamouvrwmika.jpg

Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Γεια σου, Μυρτώ μου, έχω ένα θέμα με το σεξ ή μάλλον με το αγόρι μου ή μάλλον με το αγόρι μου και το σεξξξξξ! Βλέπεις, εμένα μου αρέσει το γλείψιμο, τη βρίσκω πάρα πολύ, αλλά εκείνος θέλει μόνο να του το κάνω εγώ γιατί λέει σιχαίνεται και να μην το παίρνω προσωπικά. Αλλά, ρε Μυρτώ, πώς να μην το πάρω προσωπικά; Με πειράζει και στενοχωριέμαι. Επίσης γιατί να ικανοποιείται μόνο αυτός; Δεν είναι άδικο; Όσες φορές έχω προσπαθήσει να το συζητήσω μαζί του σοβαρά και να του δώσω να καταλάβει ότι όντως με ενοχλεί, αυτός ή το ρίχνει στην πλάκα ή αλλάζει κουβέντα ή μου λέει ότι αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει και δεν αλλάζουν. Τι λες να κάνω; 

Λέω να βρείτε κάποιον που δεν σιχαίνεται και δεν είναι γάιδαρος. Ή κάποιον που, αν σιχαίνεται, το συζητάει και προσπαθεί. Ή κάποιον που, αν σιχαίνεται, δεν το ρίχνει στην πλάκα ούτε αλλάζει κουβέντα ούτε θέτει ντε φάκτο καταστάσεις. Καλύτερα όμως να βρείτε κάποιον που να μη θεωρεί το γυναικείο σώμα σιχαμένο. Α στο διάολο, δηλαδή.


...Τρία χρόνια σχέση και στο φουλ ερωτευμένη όπως την πρώτη μέρα, σαν να μπαίνει η άνοιξη κλπ. Και ενώ όλα είναι υπέροχα στο μαγικό πεταλουδόκοσμό μου έρχεται ένα ωραίο ανοιξιάτκο βραδάκι και ενώ είμαστε στο κρεβάτι, ο κολλητός του του στέλνει μνμ αν είναι μόνος του. Απαντάει αμέσως όχι, του λέει μια μπούρδα ο κολλητός –ότι και καλά ήθελε τη συμβουλή του για κάτι– και κανονίζουν να μιλήσουν το πρωί. Φυσικά δεν το έχαψα γιατί ο κολλητός θα έπαιρνε τηλ. για να ζητήσει συμβουλή χωρίς να τον νοιάξει αν είναι μόνος ή όχι. Bρήκα ευκαιρία μετά από περίπου 10 μέρες να ψάξω τη συνομιλία του με τον κολλητό (ξέρω, κατινιά αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά). Ο κολλητός, λοιπόν, έστελνε γυμνές φωτό γυναικών (ή μιας γυναίκας συγκεκριμένης, διάσημης, ή ίσως γνωστής τους, δεν μπορούσα να καταλάβω). Το θέμα είναι ότι ο δικός μου έδειχνε να τις αποζητά, καθώς εκείνο το βράδυ που ανέφερα παραπάνω, με το που έφυγα του έστειλε αμέσως ότι είναι μόνος και μπορεί να του στείλει «το υλικό». Μια άλλη μέρα που του είπε ο κολλητός να του τις δείξει από κοντά, ο δικός μου επέμενε να του τις στείλει εκείνη τη στιγμή... Τόση κάψα. Αυτό γινόταν για 4-5 μέρες. Μισώ την ανασφάλεια και το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να αποκτήσω στα 29 μου ανασφάλειες ειδικά στο θέμα του σεξ. Μάλιστα έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις για το σεξ και λέει πάντα ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τη σεξουαλική μας ζωή και μοιραζόμαστε τις φαντασιώσεις μας. Είναι φυσιολογικό αυτό να συμβαίνει μεταξύ αντρών 35 χρονών (υποτίθεται σοβαροί και μορφωμένοι); Εμένα γιατί μου φαίνεται καφρίλα; Υπάρχει περίπτωση να έχει βαρεθεί το σεξ μαζί μου ή εμένα γενικότερα (να τη η ανασφάλεια); Ή θα έπρεπε απλά να το θεωρώ κάτι φυσιολογικό και σύνηθες; Thanksssss

Δεν είμαι καθόλου ειδική σε ό,τι αφορά το μυστηριώδες σύμπαν του ανδρικού εγκεφάλου, παρ’ όλα αυτά έχω τη γνώμη ότι κάποιοι άντρες διασκεδάζουν στέλνοντας ο ένας στον άλλο τέτοιες φωτό χωρίς να σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα στα ερωτικά τους. Ίσως πρόκειται απλώς για απομεινάρια της εφηβικής μαλακίας, χάρη στα οποία συντηρούνται οι παλιοί τους κώδικες και, τέλος πάντων, αν είναι και λίγο ανωμαλάρες δεν χάθηκε ο κόσμος. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρη είναι ότι στη θέση σας θα το έλεγα καθαρά και ξάστερα ότι, ναι, ανησύχησα και έψαξα το κινητό σου και βρήκα αυτό και τώρα έχω ανασφάλεια και απορίες που δεν θέλω να συζητήσω με κανέναν άλλο. Μπορεί να τσατιζόταν στην αρχή αλλά επειδή είναι κι εκείνος ερωτευμένος (σωστά;) θα έδειχνε κατανόηση και καλή πρόθεση και θα το κουβέντιαζε με άνεση και ειλικρίνεια. Αυτά.

Υ.Γ. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι μια τέτοια κουβέντα θα ξεκινούσε το ίδιο άνετα, χαλαρά και ειλικρινά από μένα. Αν είχα ύφος εισαγγελέα θα ήταν σκέτη καταστροφή.


Μυρτούλα μου, γεια σου και χρόνια πολλά, έχω στεναχωρηθεί πολύ με το αγόρι μου γιατί με κάλεσε να περάσουμε το Πάσχα μαζί στο εξοχικό του και γνώρισα πρώτη φορά τους γονείς του οι οποίοι δεν με συμπάθησαν και μου φέρθηκαν ψυχρά, με αποτέλεσμα να νιώθω όλη την ώρα παρείσακτη. Ειδικά η μαμά του μού μιλούσε λες και ήμουν ξένη εντελώς. Βέβαια για εκείνον δεν άλλαξε τίποτα, ήταν μαζί μου όπως πάντα, τρυφερός και γλυκός και δεν έδειξε να καταλαβαίνει τι τρέχει, όμως εγώ μπήκα σε σκέψεις. Μήπως τα δύο χρόνια που έχουμε διαφορά είναι τελικά το πρόβλημα; Είναι μικρότερός μου αλλά όχι και τόσο που να υπάρχει χάσμα. Τι πιστεύεις εσύ;

Πετύχατε άνθρωπο να ρωτήσετε. Αυτό που πιστεύω είναι ότι οι γονείς του φίλου σας έχουν άμεση ανάγκη από μια σόδα ο καθένας. Η μάνα του ας πιει δύο.

Υ.Γ. Σοβαρευτείτε λίγο, πλιζ. Το μόνο χάσμα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ ανθρώπων είναι να είναι κάποιος υπέρ του ναζισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ