Trending Now

Έλληνας γκέι «δάσκαλος της χρονιάς» ποζάρει με βεντάλια δίπλα στον Τραμπ και γίνεται viral (photos)

Έκλεψε την παράσταση στο ενσταντανέ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τη Μελάνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359553-744988.jpg
Facebook / Nikos Giannopoulos

Ένας Έλληνας καθηγητής έκλεψε την παράσταση ποζάροντας δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, με μια μαύρη δαντελωτή βεντάλια. Η φωτογραφία μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μάλιστα, να γίνει viral με τα διεθνή μέσα να αναπαράγουν την είδηση το ένα μετά το άλλο.

«Μια άγρια πόζα», έγραψε χαρακτηριστικά η Daily Mail, ενώ άρθρο για τη δημοφιλή φωτογραφία είχε και η USA Today για το οποίο επέλεξε τον τίτλο «Kαθηγητής ΛΟΑΤ χρησιμοποιεί βεντάλια σε φωτογραφία με τον Τραμπ».

Ο 29χρονος Νίκος Γιαννόπουλος είναι Έλληνας καθηγητής και διδάσκει στο Beacon Charter High School for the Art και καθώς ανακηρύχθηκε «Καθηγητής της Χρονιάς» για το Ρόουντ Άιλαντ, έλαβε πρόσκληση μαζί με άλλους καθηγητές απ’ όλες τις αμερικανικές Πολιτείες στο Λευκό Οίκο για να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε ότι φορούσε στο πέτο μια καρφίτσα με «ουράνιο τόξο» σε «ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την κοινότητα ΛΟΑΤρ», ένα μπλε σακάκι, ένα περιδέραιο με άγκυρα γύρω απ’ το λαιμό για να τιμήσει το Ρόουντ Άιλαντ και μια μαύρη βεντάλια η οποία ανήκε στον σύντροφό του- που συμβόλιζε  τη χαρά και την ελευθερία της μη συμμόρφωσης με το φύλο».

Πριν από το κλικ ζήτησε την άδεια του προέδρου να ποζάρει με τη βεντάλια, γράφει η USA Today.  «Φυσικά, προχώρα», του είπε ο Τραμπ.

«Ανοιξα τη βεντάλια μόλις μπήκα στο γραφείο του» και αμέσως ο Τραμπ του έκανε κομπλιμέντο, είπε ο Γιαννόπουλος στο NPR.

Οπως εξήγησε ο ίδιος, φόρεσε την καρφίτσα της κοινότητας για να δείξει την ευγνωμοσύνη για την στήριξη που του παρείχε, ενώ στο λαιμό φορούσε ένα μενταγιόν με τη λέξη «Ελπίδα», που είναι και το έμβλημα του Ρόουντ Αϊλαντ.

To τι θα έλεγε στον πρόεδρο, το γράφει ο ίδιος στο Facebook: «Η υπερηφάνεια που νιώθω σαν Αμερικανός προέρχεται από την ελευθερία μου να είμαι ανοιχτός και ειλικρινής για το ποιος είμαι και ποιον αγαπώ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ