Trending Now

O Τζον Στιούαρτ τρόλαρει τον Τραμπ για τη Νίκι Μινάζ: «Στεκόταν σαν τον Γιόγκι Μπέαρ μπροστά σε μια πίτα»

Ο κωμικός σχολίασε το βλέμμα του Αμερικανού προέδρου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nicki Minaj
Nicki Minaj © EPA/JASON SZENES

Ο Τζον Στιούαρτ σατιρίζει τα σχόλια του Τραμπ για τα οπίσθια της Νίκι Μινάζ

Τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για τη σωματική διάπλαση του γερουσιαστή Τζον Χιούστεντ και της ράπερ Νίκι Μινάζ βρέθηκαν στο στόχαστρο του Τζον Στιούαρτ, κατά την εκπομπή «The Daily Show» της 26ης Οκτωβρίου.

Ο κωμικός ξεκίνησε αναφερόμενος στην προεκλογική συγκέντρωση του Tραμπ στο Πορτ Χιούρον του Μίσιγκαν την προηγούμενη ημέρα. Είπε σαρκαστικά ότι θα περίμενε από τον Τραμπ να επικεντρωθεί στην οικονομία και το κόστος ζωής, για να προβάλει στη συνέχεια αποσπάσματα στα οποία ο πρόεδρος μιλούσε για τα οπίσθια του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή του Οχάιο.

Στην ίδια συγκέντρωση, ο Τραμπ είχε αναφερθεί και στα οπίσθια της Νίκι Μινάζ, χαρακτηρίζοντάς τα «όμορφα». Η ράπερ, η οποία στηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο, είχε ταξιδέψει μαζί του στο Μίσιγκαν με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One και ανέβηκε στη σκηνή για να στηρίξει τους Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους.

Ο Στιούαρτ έδειξε φωτογραφία του Τραμπ πίσω από τη Μινάζ την ώρα που εκείνη μιλούσε και σχολίασε ότι ο πρόεδρος έμοιαζε απορροφημένος, παρομοιάζοντάς τον με τον Γιόγκι Μπέαρ που αιωρείται προς μια πίτα στο περβάζι ενός παραθύρου. «Πώς είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει;» αναρωτήθηκε.

Ο Τραμπ έχει αναφερθεί αρκετές φορές μέσα στον μήνα στη σωματική διάπλαση του Χιούστεντ, σημειώνοντας ότι ο γερουσιαστής έπαιζε αμερικανικό ποδόσφαιρο στο πανεπιστήμιο. Στη συγκέντρωση του Μίσιγκαν υποστήριξε ότι τα σχόλιά του είχαν γίνει για αστείο και ότι τα μέσα ενημέρωσης τα παρουσίασαν εκτός πλαισίου.

Ο παρουσιαστής σχολίασε επίσης απόσπασμα στο οποίο ο Τραμπ αναφερόταν στα μεγάλα έσοδα του αμερικανικού κλάδου πετρελαίου και φυσικού αερίου, την ώρα που οι τιμές των καυσίμων προκαλούν ανησυχία. Αργότερα στην εκπομπή, ο Στιούαρτ υποστήριξε ότι οι αναφορές του προέδρου στα οπίσθια είχαν στόχο να αποσπάσουν την προσοχή των ψηφοφόρων από το κυβερνητικό του έργο.

Οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ απέχουν μία εβδομάδα. Νωρίτερα μέσα στον Οκτώβριο, ο Στιούαρτ συμφώνησε να συνεχίσει να παρουσιάζει το «The Daily Show» έως τον Δεκέμβριο του 2028, παραμένοντας στην εκπομπή και κατά την επόμενη προεδρική αναμέτρηση.

Πηγή: USA TODAY

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY