- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φανταστείτε έναν περιποιημένο κύριο με κουστούμι, παπιγιόν και μπαστούνι με ασημένια λαβή. Έχει ψαρά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι και φυσικά ένα περιποιημένο, μελαχρινό, κομψό μουστάκι.
Τώρα, θέλω να σκεφτείτε πού θα μπορούσε αυτός ο κύριος να τρώει το μεσημεριανό του. Ίσως σε ένα ακριβό εστιατόριο με λευκά τραπεζομάντιλα και τραπέζια σε μια μεγάλη σάλα...Με ακριβά μαχαιροπίρουνα και γκαρσόνια που επίσης έχουν περιποιημένα μουστάκια.
Κάπως έτσι το σκέφτηκε και «Το Μουστάκι», το νέο μαγαζί στο Χαλάνδρι και είπε να φτιάξει με μεράκι, ένα χώρο καθωσπρέπει (με περισσότερο όμως χιούμορ και καθόλου σοβαροφάνεια) όχι μόνο για αυτούς που έχουν μουστάκι, αλλά για όλους όσους αγαπάνε το νόστιμο και προσεγμένο φαγητό.
Στο Μουστάκι θα βρείτε καλό φαγητό σε καλές τιμές, μοντέρνα διακόσμηση με εικαστικές παρεμβάσεις και πολύ χιούμορ. Ανοιχτό από τις 12 το μεσημέρι, με φρέσκες σαλατούλες, gourmet ορεκτικά, χειροποίητα καθωσπρέπει καλαμάκια (κοτόπουλο και χοιρινό), φρέσκιες τηγανιτές πατάτες κομμένες στο χέρι, χειροποίητο και πεντανόστιμο κεμπάπ και έξι ποιοτικά πιάτα από τοπικό ελληνικό κρέας ( όπως καρέ αρνιού, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, πανσέτα χοιρινή, κοτούπουλο και γαλοπούλα), που συνοδεύονται από διάφορες sauce και φρέσκα λαχανικά. Έχει όμως και καθωσπρέπει γλυκά με το signature cheese cake φούρνου να ξεχωρίζει χάρη στη φρέσκια μαρμελάδα βύσσινο και τα διαφορετικά είδη τυριών.
Η κουζίνα κλείνει στις 24.00, για να δώσει τη θέση της στο wine bar με τις 20 διαφορετικές ετικέτες κρασιών, τα wine κοκτέιλ, τα ελληνικά τοπικά κρασιά από μικρούς παραγωγούς και τη lounge μουσική.
Ακόμα, θα δείτε μια ανοιχτή κουζίνα για live ψησίματα, τραπεζάκια έξω και έναν όμορφο κήπο. Ο χώρος έχει επίσης πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Υ.Γ Μην ξυριστείτε σήμερα.
Λ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, 210 6891070
INFO
Ανοιχτόκαρδο, ευγενικό, fun και στιλάτο με μοντέρνα διακοσμητικά στοιχεία σε προδιαθέτουν για αξέχαστες παρείστικες αλλά και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Δευτέρα κλειστά.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς μια παραλία του Πηλίου γίνεται τρεντ μέχρι να πεις «καλοκαίρι» και ένας νοστιμότατος λόγος για να την επισκεφτείς
Στην Κορωνησία που δεν είναι νησί, ούτε στεριά, ούτε λίμνη, ούτε ακριβώς θάλασσα
Ο σεφ Αντώνης Μουστάκης έχει δημιουργήσει ένα contemporary μενού που συνδυάζει σύγχρονες γεύσεις και παραδοσιακές πινελιές
Πρόκειται για ένα από τα γνησιότερα concept brunch shops, μπορεί και σε όλη την Ελλάδα
Εδώ όπου η παράδοση συναντά τις νέες γευστικές τάσεις
Κομψότητα και νοστιμιά στο κέντρο της πόλης
Το αντισυμβατικό wine bistro της Θεσσαλονίκης
Χειροποίητα panini και απολαυστικά spritz στην πλατεία Αριστοτέλους
Εδώ η μαγειρική διαδικασία είναι ιερή
Η κουζίνα θα σας προτείνει πιάτα που βασίζονται στη μεσογειακή παράδοση με διεθνείς επιρροές, με έμφαση πάντα στη γεύση και με βάση την εποχικότητα και την επιλογή άριστων πρώτων υλών.
Κλείστε θέση στο πάσο και παρακολουθήστε πώς παρασκευάζονται πιάτα
Το εμβληματικό εστιατόριο επιστρέφει μεταμορφωμένο
Από τον σεφ-πατρόν Ανδρέα Γάβρη, μαζί και 700 ετικέτες κρασιού για ψαγμένους οινόφιλους
Από τις πιο αυθεντικές σελίδες στο καλοκαιρινό, ροδίτικο οδοιπορικό σου
Η Νίκη Σπανού έχει καταφέρει να κάνει το Μεϊντάνι της αρχηγείο, στρατηγείο και κατσαρόλα αναφοράς για όποιον αναζητά τη βεριτάμπλ γεύση της παράδοσης στη Ζαγορά
Σου σερβίρει με τη βούλα την πιο αυθεντική γεύση της Λήμνου
Ψαράκια, χταποδάκια, καλαμαράκια και λοιπά καλοκαιρινά δίπλα στη θάλασσα
Εδώ που η κατσαρόλα δεν έχει ανάγκη τη ΔΕΗ για να μπει στη φωτιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.