- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Όλοι έχουμε το αγαπημένο μας σουβλατζίδικο, αλλά εδώ δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο. Μιλάμε για τον απόλυτο ναό του είδους. Νωπά κρέατα πρώτης ποιότητας και ελληνικής προέλευσης, κεμπάπ ψημένο από Αρμένη τεχνίτη, χοιρινά καλαμάκια από λαιμό και απίστευτος γύρος, μοσχαρίσια καλαμάκια από κιλότο, ζουμερό καλαμάκι κοτόπουλο από μπούτι, αλλά και σταβλίσιες μπριζόλες, λουκάνικο με λιαστή ντομάτα και φέτα, μπέργκερ με…γύρο!
Όλα χωράνε σε τροφαντές πιτούλες ή στην ντελικάτη, παραδοσιακή λαδόπιτα Ρόδου από λεπτό ζυμάρι, ψημένο σε ξυλόφουρνο (δοκίμασε τη, είναι σκέτο ποίημα!). Όλα αυτά τα συνοδεύεις με φουρνοπατάτα με σος φέτας και γλυκιά πάπρικα, με δροσερές σαλάτες ή με εκλεκτές ετικέτες κρασιών, σε μοντέρνο, ευχάριστο χώρο και θέα θάλασσα! Πώς να μην πατήσεις like μετά;
Αγίου Παντελεήμονος 17, Βουλιαγμένη, 210 8963565, Fb: Souvlike Vouliagmeni/ Λ. Ποσειδώνος 10, Βάρκιζα, 210 8974448, Fb: Souvlike Varkiza
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην Κορωνησία που δεν είναι νησί, ούτε στεριά, ούτε λίμνη, ούτε ακριβώς θάλασσα
Ο σεφ Αντώνης Μουστάκης έχει δημιουργήσει ένα contemporary μενού που συνδυάζει σύγχρονες γεύσεις και παραδοσιακές πινελιές
Πρόκειται για ένα από τα γνησιότερα concept brunch shops, μπορεί και σε όλη την Ελλάδα
Εδώ όπου η παράδοση συναντά τις νέες γευστικές τάσεις
Κομψότητα και νοστιμιά στο κέντρο της πόλης
Το αντισυμβατικό wine bistro της Θεσσαλονίκης
Χειροποίητα panini και απολαυστικά spritz στην πλατεία Αριστοτέλους
Εδώ η μαγειρική διαδικασία είναι ιερή
Η κουζίνα θα σας προτείνει πιάτα που βασίζονται στη μεσογειακή παράδοση με διεθνείς επιρροές, με έμφαση πάντα στη γεύση και με βάση την εποχικότητα και την επιλογή άριστων πρώτων υλών.
Κλείστε θέση στο πάσο και παρακολουθήστε πώς παρασκευάζονται πιάτα
Το εμβληματικό εστιατόριο επιστρέφει μεταμορφωμένο
Από τον σεφ-πατρόν Ανδρέα Γάβρη, μαζί και 700 ετικέτες κρασιού για ψαγμένους οινόφιλους
Από τις πιο αυθεντικές σελίδες στο καλοκαιρινό, ροδίτικο οδοιπορικό σου
Η Νίκη Σπανού έχει καταφέρει να κάνει το Μεϊντάνι της αρχηγείο, στρατηγείο και κατσαρόλα αναφοράς για όποιον αναζητά τη βεριτάμπλ γεύση της παράδοσης στη Ζαγορά
Σου σερβίρει με τη βούλα την πιο αυθεντική γεύση της Λήμνου
Ψαράκια, χταποδάκια, καλαμαράκια και λοιπά καλοκαιρινά δίπλα στη θάλασσα
Εδώ που η κατσαρόλα δεν έχει ανάγκη τη ΔΕΗ για να μπει στη φωτιά
Το νέο στέκι της πόλης για νόστιμο φαγητό και χαλαρά cocktails
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.