Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 08.04.2024

Επαγγελματικά κινείσαι πιο επιλεκτικά πλέον, Δίδυμέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 08.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, όλα συνομολογούν στο ότι πρέπει να βγεις μπροστά και να υπερασπιστείς αυτά που θέλεις. Το προηγούμενο διάστημα έκανες τις διεργασίες σου εσωτερικά και πιθανότατα να έβγαλες ένα πόρισμα για τα γεγονότα. Σήμερα μιλάς ανοιχτά για αυτά που θέλεις και ίσως να διεκδικήσεις κάποια καλύτερη μεταχείριση ή να βελτιωθεί η άποψη των άλλων για σένα. Ειδικά αν έχουν ειπωθεί ψέματα για το πρόσωπό σου. Γενικά, σου βγαίνει πολύ έντονα η τάση να βγάλεις στην επιφάνεια πράγματα που σε έχουν πληγώσει, με την επιθυμία να τα θεραπεύσεις, να τα μοιραστείς και να τα μετατρέψεις σε δυνατά χαρακτηριστικά σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, μια μέρα που η ψυχολογία σου είναι αρκετά τεταμένη. Όχι, δεν είναι νεύρα, αλλά μια αναταραχή εσωτερική, επειδή νιώθεις πως πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με κάποια ζητήματα που ουσιαστικά ανέχεσαι και δεν είσαι πρόθυμος να περιορίσεις ή να ξεκόψεις. Αυτή η αλλαγή που απέφευγες το προηγούμενο διάστημα, σήμερα είναι πλέον επιτακτική ανάγκη και αυτό βγαίνει από μέσα σου σαν αντίδραση. Οτιδήποτε σε ενοχλεί, σε στενοχωρεί ή σε κάνει να νιώθεις άβολα, θα το απομακρύνεις με συνοπτικές διαδικασίες, ενισχύοντας τη θέση σου μέσα στις καταστάσεις που τα αφορούν. Άλλωστε, θέλεις να ξεφύγεις από την κινούμενη άμμο που νιώθεις ότι βρίσκεσαι το τελευταίο διάστημα.

Δίδυμοι
Επαγγελματικά κινείσαι πιο επιλεκτικά πλέον, Δίδυμέ μου. Από σήμερα, αποφασίζεις να γίνεις πολύ συγκεκριμένος στο ποιες δουλειές θα αναλαμβάνεις, κάνοντας έτσι αισθητή την παρουσία σου επαγγελματικά αλλά και δείχνοντας στους άλλους ότι πλέον αντιλαμβάνεσαι την αξία σου περισσότερο. Με την παρέα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που θα ξεκαθαρίσουν κάπως την ατμόσφαιρα. Η αλήθεια σου βγαίνει στην επιφάνεια και πολλοί θα ακούσουν εκείνες τις φορές που σε πλήγωσαν ή που σε έκαναν να νιώσεις άσχημα και θα χρειαστεί να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Σημασία έχει πως εσύ θέλεις να τα δουλέψεις και να τα βγάλεις από μέσα σου.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά, νέες δυνατότητες για να επεκτείνεις τα πλάνα και μια διάθεση αρκετά δυναμική. Όλα αυτά μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικά σήμερα που εσύ θέλεις να κλειστείς στο καβούκι σου και να περάσεις όσο πιο απαρατήρητος γίνεται, αλλά μάντεψε… Όλα θα γίνουν για να αναδειχθεί η δυναμική που πολύ επιλεγμένα δείχνεις όπου εσύ νιώθεις ασφάλεια. Είναι η μέρα που ξεκινά ένα κεφάλαιο όπου θα δείξεις τις δυνατότητες αλλά και το δυναμισμό σου σε πολύ κόσμο, ο οποίος θα σε θαυμάσει και θα εκπλαγεί ταυτόχρονα. Επίσης, σήμερα σε πιάνει να αποδεσμευτείς από πρέπει που λειτουργούν σα βαρίδια για εσένα.

Λέων
Μια μέρα πολύ δυναμική, Λέοντά μου. Είναι από αυτές τις ημέρες που θέλεις να χαλαρώσεις, αλλά το σύμπαν έχει άλλα πλάνα για εσένα. Υπάρχουν εντάσεις σε συζητήσεις και εσύ θα στηρίξεις τις απόψεις και τα πιστεύω σου με κάθε τρόπο. Αυτό το αίσθημα ότι προσπαθούν να σε καπελώσουν οι άλλοι, σήμερα γίνεται αρκετά έντονο και δε μπορείς να το διαχειριστείς με ηρεμία. Επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις που υποχώρησες και νιώθεις πως η απέναντι πλευρά εξακολουθεί να κινείται εμπρός, βάζεις στοπ, υψώνεις ανάστημα και ξεκαθαρίζεις τα όριά σου. Είναι σημαντικό να απελευθερωθείς σήμερα από κάποιες πεποιθήσεις που είχες υιοθετήσει και λειτουργούν πληγωτικά για εσένα.
Παρθένος
Παρθένε μου, πράγματα δικά σου, πολύ προσωπικά, που τα κρατάς κρυμμένα από όλους, σήμερα γίνονται η αιτία να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά και να εφαρμόσεις όλα αυτά τα «μαθήματα» που έχεις πάρει. Δίνεις μεγάλη σημασία στο πώς νιώθεις μέσα σου, και πάνω σε αυτό το κομμάτι αποφασίζεις να απομακρύνεις ή να διακόψεις πράγματα και καταστάσεις που κράτησες κοντά σου με την ελπίδα να βελτιωθεί το κλίμα. Μια δυναμική έναρξη και μια έντονη αλλαγή έρχονται για να μπορέσεις να επουλώσεις παλιές πληγές και να γίνουν πραγματικά η δύναμή σου. Πιθανές ρήξεις με συνεργάτες ή εντάσεις στη σχέση θα συμπληρώσουν το κλίμα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, είναι πολύ σημαντική η μέρα σήμερα, αφού παραμένεις ενεργό μέλος σε ομάδες και συνεργασίες, αλλά έχεις και την αίσθηση πως κάτι σε σπρώχνει στο να κάνεις πράγματα που θα σε προωθήσουν, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις για τη συμπεριφορά σου και τη συνεργασία σου μέσα στην ομάδα. Σήμερα περνά από το μυαλό σου και γίνεται ίσως απόφαση, η σκέψη να αναλάβεις περισσότερα πράγματα σε ατομικό κομμάτι. Ξεχωρίζεις μέσα από τον τρόπο που επικοινωνείς και επειδή θα αναφερθούν σκηνικά που σου έχουν στοιχίσει, δε θα τα αφήσεις αναπάντητα ή ασχολίαστα. Προσοχή μόνο στις έντονες διαμάχες στη δουλειά.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα ξεκινά ένα δυναμικό κεφάλαιο ίσως στο κομμάτι της δουλειάς σου ή η καθημερινότητά σου μπαίνει σε μια πιο ενεργή φάση. Επαγγελματικά βγαίνεις μπροστά ηθελημένα ή όχι και παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου. Θα φανείς περισσότερο από εδώ και πέρα, και αυτό θα ενισχύσει πολύ τη θέση σου μέσα στη δουλειά. Ένα άλλο που είναι σημαντικό είναι πως δίνεις περισσότερη σημασία στην υγεία σου και βάζεις στο πρόγραμμα από σήμερα πιο υγιεινές συνήθειες. Είναι πολύ σημαντικό να εξετάσεις γεγονότα που σε έχουν πληγώσει και θα έρθουν στην επιφάνεια, γιατί ξεκινά μια περίοδος που θα σε βοηθήσει να τα θεραπεύσεις.

Τοξότης
Τοξότη μου, με τη διάθεση να είναι αρκετά ανεβασμένη ξεκινά η μέρα σου και φαίνεσαι πολύ πρόθυμος να δείξεις πως δε σκοπεύεις να κάνεις εύκολα πίσω σε ό,τι νιώθεις πως αξίζεις. Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά είναι πολύ σημαντικές και όσο τις καθυστερούσες το προηγούμενο διάστημα, σήμερα θα γίνουν και μάλιστα με τρόπο έντονο, αλλά και άμεσο. Είσαι πολύ κοντά στο να κάνεις μια νέα αρχή και επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά. Κάποιοι κύκλοι έχουν κάνει την πορεία τους, αλλά μάλλον ο ανάδρομος δε σε αφήνει να το δεις κατάματα, με αποτέλεσμα να τραβάς καταστάσεις από τα μαλλιά και να πονάς εσύ τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το βασικότερο της ημέρας σου, Αιγόκερέ μου, και σήμερα είσαι αποφασισμένος να μην αφήσεις τίποτε να σε ρίξει ή να σε επηρεάσει αρνητικά. Κάνοντας έτσι μια αρχή. Βάζοντας σαν προτεραιότητα την ηρεμία σου αλλά και την βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στο σπίτι. Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις κάποια οικογενειακά θέματα που νιώθεις πως σε έχουν πληγώσει, ρίχνοντας μια γέφυρα επικοινωνίας με τα υπόλοιπα μέλη και θέτοντας παράλληλα τα όρια σου με έναν πιο μαχητικό και στιβαρό τρόπο. Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι πως αν ρωτήσεις, περίμενε να ακούσεις τις απαντήσεις των άλλων.

Υδροχόος
Στο κεφάλι σου γίνονται διάφορα σήμερα, Υδροχόε, και φαίνεται να νιώθεις έτοιμος να κάνεις μια έναρξη. Μια νέα αρχή για τον εαυτό σου, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι κάποια πράγματα, αλλά και το πώς τα επικοινωνείς στους άλλους. Υπάρχει η σκέψη να γίνεις πιο μαχητικός, πιο άμεσος αλλά και με μια δόση ανανέωσης στο τι λες και πώς το προσεγγίζεις εγκεφαλικά. Σήμερα τριγυρνούν στο μυαλό σου και κάποια περιστατικά που σε πλήγωσαν, που σε ενόχλησαν ή που νιώθεις να σε στρίμωξαν στην γωνία. Και ίσως αυτό να είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα σε οδηγήσει στη δυναμική νέα αρχή που φέρνει η σημερινή ημέρα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι η μέρα που το κομμάτι της ασφάλειας αλλά και της αυτοεκτίμησης έρχεται στην επιφάνεια και αποφασίζεις να κάνεις μια νέα αρχή. Όχι όμως τόσο διασκεδαστική για εσένα, αφού έχεις συνηθίσει να παραμένεις κάπως πιο παρασκηνιακά και να δίνεις το παρόν μόνο όταν νιώθεις ότι χρειάζεται. Σήμερα αυτό αλλάζει και σου έρχεται το σημάδι πως πρέπει να επενδύσεις περισσότερο στην αξία σου, να εκτιμήσεις περισσότερο τον εαυτό σου αλλά και να βάλεις σε πρώτη προτεραιότητα το τι θέλεις και τι χρειάζεσαι εσύ. Ίσως σου έρθουν στο μυαλό διάφορα σκηνικά που σε έχουν πληγώσει ή σε έφεραν σε δύσκολη θέση, τα οποία θα μοιραστείς με τους άλλους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ