Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 24.03.2024

Επιλέγεις να «χαθείς» μέσα στην παρέα σήμερα, Ζυγέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 24.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Αλλαγές στο κομμάτι της καθημερινότητας, Κριέ μου, και από τη μία είσαι πολύ χαρούμενος γιατί θα ξεκολλήσεις επιτέλους, ενώ από την άλλη η ένταση που έχουν κάποια πράγματα σε φέρνει λίγο στα άκρα και λες πράγματα κάπως απερίσκεπτα. Επίσης, κρίνεις με ένα περίεργο φίλτρο και δεν έχεις πλήρη εικόνα των γεγονότων, κάτι που μπορεί να το κάνει ακόμα χειρότερο σήμερα. Κάποιες έντονες συζητήσεις με καλούς φίλους μπορεί να σε βάλουν σε διαδικασία να επανεξετάσεις τα δεδομένα μεταξύ σας. Πιθανότατα όμως από αντίδραση. Μετά θα σου περάσει. Απλά, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι απλά θέλουν να σου δείξουν κάτι διαφορετικό και πιο βαθύ.

Ταύρος
Ταύρε μου, επαγγελματικά νέα και πιθανές αλλαγές μυρίζεσαι σήμερα, αφού το πράγμα αλλάζει και το πιάνεις στον αέρα. Η αλήθεια είναι πως μέσα στο κεφάλι σου έχεις ένα χάος και σα να νιώθεις μια πίεση από την αλλαγή αυτή που φαίνεται στην ατμόσφαιρα. Ένα σημαντικό είναι να μην εστιάσεις στα αρνητικά που μπορεί να ακούσεις από τον κύκλο σου και φουντώσει όλο αυτό άγχος ακόμα περισσότερο, αλλά και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν άμεσα τα πλάνα σου αλλά και την εικόνα σου! Κάνοντας ένα βήμα πίσω θα δεις πως όλο αυτό έχει την ενέργεια της εξέλιξης, κι ας το αρνείσαι πεισματικά.

Δίδυμοι
Δύσκολες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, Δίδυμέ μου, αφού ψυχολογικά σήμερα έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς. Κάποια σημαντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι αλλά και την οικογένεια θα σε φέρουν σε μια περίεργη θέση σήμερα. Ίσως ακούσεις κάποια παράπονα πως παραμελείς τη σχέση σου ή ότι δε σε βλέπουν αρκετά συχνά οι δικοί σου. Ίσως κάποια επαγγελματική πρόταση να σε βάλει σε δίλημμα και σε σκέψη για αλλαγή. Σημαντικό να μην αποφασίσεις κάτι στα τυφλά και βασιζόμενος μόνο σε υποσχέσεις. Επίσης, κάποιες σκέψεις σου γίνονται πιο βαθιές σήμερα και δίνουν περισσότερη ένταση στο όλο κλίμα.

Καρκίνος
Κάποια πράγματα δεν έχουν και τόσο βάση, Καρκίνε μου, και όσο περισσότερο προσπαθείς να τα βάλεις σε σειρά τόσο περισσότερο θα σε πονέσει το κεφάλι σου σήμερα. κάποιες βασικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις στη δουλειά σου, θα σε φέρουν μπροστά σε ένα δίλημμα και αυτό θα σε ρίξει, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα δεύτερες σκέψεις για το πώς θα μπορούσες να χειριστείς την κατάσταση καλύτερα θα πάρουν τη μορφή ενοχών ή ακόμα και νεύρων. Πολύ σημαντικό να μην πιαστείς από απόψεις διάφορων ατόμων για να δικαιολογήσεις τις πράξεις σου σήμερα.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα θέλεις να ξέρεις πού βαδίζεις, γιατί νιώθεις κάπως το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια σου και δε θέλεις για κανένα λόγο να φανείς αδύναμος! Από το πρωί ακόμα κόβεις επικοινωνίες που τροφοδοτούν αυτό το συναίσθημα και το κάνεις με έναν αρκετά υπερβολικό τρόπο. Βλέποντας τον τρόπο που κινούνται οι συνεργάτες σου δεν ξέρεις αν πρέπει να επέμβεις ή να κάνεις πίσω και να δεις το τελικό αποτέλεσμα, ενώ μέσα σου προετοιμάζεσαι για την περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Το άγχος σου είναι στα ύψη και δεν ξέρεις πώς να το κρύψεις. Αν και στο τέλος, θα βρεθεί η βοήθεια που χρειάζεσαι και θα καταλάβεις πως αγχώθηκες παραπάνω από όσο έπρεπε.

Παρθένος
Κάτι μαθαίνεις, Παρθένε, που από το πρωί μπορεί να σε βάλει σε μια διαδικασία να σκέφτεσαι αν είναι αλήθεια ή αν είναι κάτι το παρατραβηγμένο. Η μέρα σου φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού θα πιάσεις μικρές λεπτομέρειες στον αέρα και θα καταλάβεις ποιος πάει να σε εξαπατήσει και ποιος εννοεί αυτά που λέει. Το απόγευμα θα σε πιάσει κάπως το νεύρο σου γιατί δε μπορείς να δεχτείς πως μπορεί να σε έχουν εκμεταλλευτεί, και αυτό μπορεί να σε κάνει εκρηκτικό και αρκετά επικριτικό σήμερα. Ωστόσο, αν κάνεις ένα βήμα πίσω θα μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τις κινήσεις σου.

Ζυγός
Επιλέγεις να «χαθείς» μέσα στην παρέα σήμερα, Ζυγέ μου, και από τη θέση του παρατηρητή να επιβεβαιώσεις ή να ανασκευάσεις τις απόψεις που έχεις φτιάξει για κάποια συγκεκριμένα άτομα. Αυτό μπορεί να το κάνεις και για κάποιους συναδέλφους σου, αφού εκεί η εικόνα του παρασκηνίου δείχνει να ολοκληρώνεται και εσύ είσαι έτοιμος να κινηθείς αναλόγως. Προσοχή μόνο να είσαι σίγουρος για αυτά που έχεις στα χέρια σου. Καλό είναι η οποιαδήποτε κίνησή σου να μη γίνει εν θερμώ, ιδίως από το απόγευμα και μετά. Καταλαβαίνω την έντασή σου, αλλά μπορεί να χάσεις το δίκιο σου και να βρεθείς εκτεθειμένος αν δεν προσέξεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, επαγγελματικά φαίνεται να πηγαίνεις κάπως καλύτερα σήμερα, αφού εκεί που έκλεισε μια πόρτα θα σου ανοίξει μια άλλη. Επίσης, μια κοινωνική διάθεση σε πλημμυρίζει και κάνεις γνωριμίες που θα σε ωφελήσουν σε πολλά επίπεδα. Κάποια ζητήματα στη δουλειά θα σε προβληματίσουν και μπορεί να σε βάλουν σε δεύτερες σκέψεις, αλλά μεταξύ μας είσαι και συνηθισμένος. Ένα βασικό σήμερα είναι πως από το απόγευμα και μετά, κάποιες εντάσεις στο σπίτι ή με την οικογένεια μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα κάπως βαριά. Ίσως χρειάζεται να πάρεις το χρόνο σου και να τα συζητήσεις όταν ηρεμήσεις, τι λες;

Τοξότης
Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν κάπως καλύτερα στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα και αυτό μπορεί να φέρει γκρίνιες στο κομμάτι του σπιτιού. Μπορεί όμως κι εσύ να γκρινιάξεις και να κάνεις παράπονα πως σε παραμελεί το αμόρε. Κάτι που μπορεί να μην ισχύει, έτσι; Ένα δίλημμα στα επαγγελματικά σου θα σε μπερδέψει το πρωί, ενώ από το απόγευμα και μετά, περνάς σε πιο «επιθετικές» τακτικές, προκειμένου να πάρεις αυτό που θες ή να καταλήξεις σε συμπέρασμα που σου κολλάει καλύτερα. Κάποιες απόλυτες θέσεις που έχεις θα καμφθούν κάπως πιο εύκολα σήμερα, αφού είσαι πιο δεκτικός στις απόψεις των άλλων.

Αιγόκερως
Ήρθε η ώρα σιγά-σιγά να αλλάξεις κάποια πράγματα στο πώς προσεγγίζεις τις καταστάσεις, Αιγόκερέ μου, και αυτό σήμερα σου γίνεται πιο σαφές. Νιώθεις πως πρέπει να διαχωρίσεις τον εαυτό σου και τη θέση σου από κάποιες γενικευμένες απόψεις και να γίνεις πιο συγκεκριμένος, αν θέλεις να φτάσεις σε ένα ορθό συμπέρασμα. Ναι, μπερδεύτηκες, αλλά το κεφάλι σου έχει ένα θολό κομμάτι που το ψάχνεις περισσότερο σήμερα, και με πρακτικά μέσα δε βγάζεις άκρη. Αυτό που θα σε προσγειώσει είναι το οικονομικό σου, καθώς από το απόγευμα κάποιες εξελίξεις θα σε επαναφέρουν. Λίγη προσοχή με δικαστικά αλλά και με επαφές με το εξωτερικό σήμερα.

Υδροχόος
Οικονομικά πλάνα κάνεις, Υδροχόε, που μάλλον δεν έχουν καλή δομή και η απογοήτευση που θα πάρεις ευτυχώς θα είναι άμεση. Πράγμα που σημαίνει πως παίζει να γλιτώσεις τη ζημιά, αν δε σε πιάσει το πείσμα σου και επιμείνεις. Ένα δίλημμα που έχεις με θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου σε ζορίζει σήμερα. Και ανάμεσα σε άτομα που φλερτάρεις επίσης. Από το απόγευμα και μετά, καλό είναι να μην κάνεις κινήσεις για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος και απλά θέλεις να τις προχωρήσεις για να αποδείξεις πως μπορείς να βρεις λύσεις άμεσα σε οτιδήποτε προκύπτει. Μην κινείσαι με βάση την ένταση ή ακόμα και το θυμό σου.

Ιχθύες
Σήμερα δε μπορείς να δεις τα πράγματα και τόσο καθαρά, Ιχθύ μου. Το συναίσθημά σου είναι τόσο έντονο και η ανάγκη σου για να ξεφύγεις από όλη αυτή την πραγματικότητα είναι τόσο μεγάλη που έχεις περίεργες αντιδράσεις. Αρχικά, δυσκολεύεσαι τι είναι αυτό που μπορεί να σου κάνει ζημιά και να σου δημιουργήσει ανασφάλειες ενώ η ταχύτητα που παίρνεις πληροφορίες σου δίνει νέα ενδεχόμενα. Αν δεχτείς να τα δεις, καλώς. Το απόγευμα θα έχεις μια εσωτερική διεργασία που μπορεί να σε επηρεάσει ακόμα περισσότερο συναισθηματικά και να εκφράσεις απρόσμενες αντιδράσεις αλλά και συμπεριφορές γενικότερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ