Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 19 - 25 Ιουνίου 2023

Τοξότη, η βδομάδα σε βρίσκει πιεσμένο ψυχολογικά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19 - 25 Ιουνίου 2023

Κριός
Άλλη μια βδομάδα ξεκινά, Κριέ, και στην αρχή της εσύ θα ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με το σπίτι σου! Θέματα και υποχρεώσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο μέχρι και την Τρίτη (αύριο δηλαδή)! Από εκεί και πέρα, η διασκέδαση αλλά και τα επιχειρηματικά σου πλάνα θα πάρουν τα ηνία, καθώς κι εσύ χρειάζεται να ξεσπάσεις κάπου την ενέργειά σου – καλύτερο αυτό από το να είσαι μέσα στα νεύρα! Θα χρειαστεί να προσέξεις την υγεία σου και να μην σπαταλάς την ενέργειά σου σε ό,τι πέφτει στην αντίληψή σου, γιατί όσο να ‘ναι θα πλακώσουν και οι ζέστες και δεν είναι περίοδος να καταπονείς τον οργανισμό σου!

Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα, Ταύρε, να κάνεις θετικές σκέψεις – όσο μπορείς! Το μυαλό όμως αλλάζει εύκολα τρόπο σκέψης κι έτσι, όσο βλέπεις τα πρέπει να πλησιάζουν σα να πιέζεσαι να χρειάζεται να οργανωθείς καλύτερα για να ανταπεξέλθεις! Μέσα σε αυτά θα είναι και θέματα που αφορούν την οικογένεια, καθώς θα χρειαστεί να γίνεις ο βράχος και να στηρίξεις τους δικούς σου στα διάφορα που περνάνε αυτές τις μέρες! Εκεί προς το ΣουΚου θα αποφασίσεις να χαλαρώσεις λίγο και να το ρίξεις έξω με φίλους και πιθανές ρομαντικές γνωριμίες αν είσαι σόλο, ή με το αμόρε και καλή παρέα αν είσαι σε σχέση!

Δίδυμοι
Η εβδομάδα σου, Δίδυμε, ξεκινά με μια βαθιά ανάσα! Τα οικονομικά χρειάζονται μεγάλη προσοχή, καθώς είναι πηγή άγχους… Και σε τέτοια πράγματα δεν είσαι και πολύ συνηθισμένος! Ξαφνικά έξοδα μπορεί να σε αγχώσουν παραπάνω. Μέσα σε όλο αυτό το χάος λοιπόν προσπαθείς να βρεις τρόπους να κάνεις ακόμα περισσότερα για να φτιάξεις μια καβάντζα και να μην μείνεις εύκολα ξεκρέμαστος. Μικρές ευκαιρίες θα σου δώσουν αυτό που ζητάς και θα μπορέσεις να ξελασπώσεις σχετικά εύκολα! Για να καταλήξεις στο τέλος της βδομάδας να χαλαρώσεις στο σπίτι με το αμόρε και να μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου! Κι εσύ που δεν έχεις σχέση, πάνω κάτω τα ίδια πλάνα έχεις!

Καρκίνος
Αποφασισμένο να επικεντρωθείς στα θέματα που σε απασχολούν και με διάθεση να βάλεις πρώτα τις ανάγκες σου σε βρίσκει η νέα βδομάδα, Καρκίνε! Σταδιακά βέβαια αυτό αλλάζει, γιατί κι εσύ δεν ξέρεις κατά πόσο μπορείς να αντέξεις όλη αυτή την πίεση που θα προκύψει εκεί στα μέσα της εβδομάδας! Αυτό θα φέρει στο προσκήνιο και το οικονομικό σου, που ενώ έχεις στην άκρη θα βρεθείς να κάνεις αχρείαστα ψώνια για να εκτονώσεις αυτή την πίεση! Δε χρειάζεσαι άλλο ένα μαγιό ή ένα σετ ποτήρια ακόμα! Ηρέμησε! Τώρα, σταδιακά θα καταλάβεις κι εσύ τι έκανες εκεί προς το τέλος της βδομάδας, όταν θα καθαρίσει κάπως – λέμε τώρα – το μυαλό σου και θα δεις και τον τραπεζικό σου λογαριασμό… Και εις άλλα με υγεία!

Λέων
Η βδομάδα, Λέοντα, ξεκινά με ένα αίσθημα ότι «θα χρειαστεί να κοιτάω περισσότερο τη δουλειά μου και να μην ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι»! Δεν είναι βέβαιο ότι θα το καταφέρεις γιατί θα σου βγαίνει αυτόματα η σύγκριση… Αυτό όμως μπορεί να το πετύχεις καλύτερα στα μέσα της εβδομάδας καθώς θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς όντως εποικοδομητικά με τον εαυτό σου και να δεις πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς καλύτερα τις όποιες ευκαιρίες βρεθούν στο δρόμο σου! Το ΣουΚου θα μπορέσεις να κάνεις έναν ακριβή οικονομικό απολογισμό και να προετοιμαστείς για το πώς θα μπορέσεις να καλύψεις κάποια χασούρα ή να συνεχίσεις να έχεις ένα καλό εξτραδάκι!

Παρθένος
Κάπως χρειάζεσαι να αποσυμπιεστείς, Παρθένε, από όλο αυτό που πέρασες την προηγούμενη βδομάδα, κι έτσι εσύ θα πεις το «καλή βδομάδα» κανονίζοντας να βγεις με φίλους και να οργανώσεις τις εξόδους σου μετά τη δουλειά τις καθημερινές! Θα δεις όμως πως το πρόγραμμα δε σου βγαίνει και από τις πολλές υποχρεώσεις που θα σου ανατεθούν, θα μπεις σε μια φάση αξιολόγησης των καταστάσεων, άρα θα κλειστείς στον εαυτό σου για να μπορέσεις να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται στο τελικό πόρισμα… Και μετά, αφού βγάλεις τα πορίσματά σου θα οργανωθείς αναλόγως προκειμένου να κοπούν μαχαίρι οι εκμεταλλεύσεις από τους γύρω σου! Θα φανείς κάπως κακός, αλλά δε σε νοιάζει και πολύ!

Ζυγός
Κάποια πράγματα θέλεις να αλλάξουν στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι στη δουλειά, αλλά και γενικά στην κοινωνία, Ζυγέ! Μεγάλη διαδικασία που θέλει και αποφασιστικότητα και όλο αυτό σου έρχεται πακέτο! Καλές οι συμβουλές που θα ζητήσεις από τους φίλους σου αλλά άμα δεν τις εφαρμόσεις, τι τις ζητάς; Το μόνο που μπορεί να σου κάνουν είναι να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο! Και φυσικά θα κλειστείς στον εαυτό σου για να μπορέσεις να δεις όλα τα ενδεχόμενα και να μπορέσεις να δεις τι είναι το καλύτερο για σένα, χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου εσένα! Οι απόψεις των άλλων δε θα σου δώσουν τη λύση! Ακόμα να το καταλάβεις… Αλλά πού θα πάει… Θα νιώσεις κάποια στιγμή!

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, τα πράγματα χρειάζονται μια πιο θετική προσέγγιση για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Το ξέρεις, το αντιλαμβάνεσαι και να σου πω και την αλήθεια οι τόσες αλλαγές και τα ξαφνικά σε κούρασαν σε τέτοιο βαθμό που αυτό που θες είναι λίγο η ηρεμία σου και μια κάποια διασκέδαση! Φιλοσοφημένες ατάκες τύπου «αν δεν σου φέρνει ηρεμία, δεν αξίζει την ενέργειά σου» θα βρουν πρόσφορο έδαφος στην ψυχολογική σου κατάσταση! Και από εκεί θα βρεις τη δύναμη να αλλάξεις κάπως και το πώς φαίνεσαι στη δουλειά αλλά και στους ανθρώπους γενικά! Επίσης οι φίλοι σου θα σου πουν το ίδιο πράγμα, που στο έχουν ήδη πει, μιας και σε βλέπουν κάπως τον τελευταίο καιρό! Θα επανέλθεις, απλά τώρα χρειάζεσαι χαλάρωση!

Τοξότης
Αγαπημένε Τοξότη, η βδομάδα σε βρίσκει πιεσμένο ψυχολογικά και με την επιτακτική ανάγκη να επισφραγίσεις μέσα σου την ολοκλήρωση κάποιων καταστάσεων… Η αισιοδοξία σου λείπει αυτές τις μέρες και χρειάζεται να συμβιβαστείς με τη σκληρή πραγματικότητα που όλοι οι υπόλοιποι τρώμε στη μάπα! Θα το δεις λίγο πιο φιλοσοφημένα και θα πάρεις κάπως τα πάνω σου για να μπορέσεις να μη μείνει πίσω στη δουλειά. Ναι, δεν είναι και το καλύτερο αυτό που περνάς, αλλά η δουλειά είναι πολύ σημαντική για σένα και η εικόνα σου εκεί δεν θέλεις να στιγματιστεί για κανένα λόγο! Και αυτό είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία που δε βλέπουν εύκολα οι άλλοι!

Αιγόκερως
Αιγόκερε, να ξέρεις πως η εβδομάδα μας βρίσκει με μια διάθεση αναμόρφωσης! Θα χρειαστεί να τσεκάρεις πολύ καλά το κομμάτι των συνεργατών και των συναδέλφων, καθώς εκεί μπορεί να βρεις άτομα που δεν είναι και τόσο εντάξει μαζί σου… Άλλος μπροστά σου και άλλος πίσω σου! Και ξέρεις… Αυτός που τον έκοψες έτσι από την αρχή, είναι αυτός που έπεσες μέσα… Στη σχέση σου θα έχεις τα πάνω και τα κάτω σου αυτές τις μέρες καθώς θα χρειαστείς λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Και οι εξηγήσεις δεν είναι το δυνατό μας σημείο! Το κομμάτι της δουλειάς αυτό θα σου στοιχήσει, αλλά μόλις το βάλεις σε μια σειρά, θα πάρεις μια ανάσα και θα φροντίσεις να ξαναφτιάξεις οτιδήποτε κλονίστηκε αυτές τις μέρες! Κι ας θεωρείς πως αυτές οι δοκιμασίες τα κάνουν όλα πιο δυνατά…

Υδροχόος
Καλέ μου Υδροχόε, η δουλειά είναι ένα αναγκαίο κακό που σε βρήκε από την ώρα που ενηλικιώθηκες και θέλησες να ανεξαρτητοποιηθείς από τους δικούς σου! Κι έκτοτε σε βασανίζει με το να σε φέρνει σε άμεση επαφή με άλλους ανθρώπους και να αναγκάζεσαι να συμβιβάζεσαι σε απλά πράγματα! Η νέα βδομάδα λοιπόν σε θέλει να έχεις ένα φορτωμένο πρόγραμμα στη δουλειά που δε θα σου αφήσει και πολλή ευχαρίστηση. Αντίθετα θα σε πιέσει αρκετά και αυτό σταδιακά θα περάσει στη σχέση σου, για σένα που δεν είσαι μόνος σου. Εσύ ελεύθερε Υδροχόε είσαι που θα μπορέσεις να απολαύσεις την ηρεμία σου και δε θα έχεις γκρίνιες μετά από μια γεμάτη δουλειά εβδομάδα!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, εσύ είσαι μόνιμα στον κόσμο σου… Η βδομάδα θα ξεκινήσει με μια διάθεση για διασκέδαση και όχι για το κλασσικό πρόγραμμα που ξεκινά κάθε Δευτέρα με δουλειά! Θέλεις να ξορκίσεις με κάποιο τρόπο την πίεση που δέχεσαι αλλά σταδιακά κι εσύ θα προσαρμοστείς! Θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή, γιατί στη δουλειά παίζει να επικρατεί ένας χαμός κι εσύ θα πρέπει να αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς! Εκεί προς το τέλος της βδομάδας όμως θα απολαύσεις μια ηρεμία με το αμόρε ή μπορεί να υπάρξει μια καλή γνωριμία για σένα ελεύθερο Ψάρι! Γιατί η διάθεση για διασκέδαση μπορεί αν φέρει και μια γνωριμία στην αρχή της εβδομάδας που θα δώσει σημεία ζωής κοντά στο ΣουΚου! Οπότε μην ανησυχείς για αυτό!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ