Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 15.03.2022

Ιχθύ, μην ξεχνάς τη φροντίδα της υγείας σου, όσο κοινότυπη κι αν σου ακούγεται αυτή η συμβουλή

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι χαμογελάει.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 15.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Οι προσωπικές σχέσεις θέλουν «μαεστρία» και να αφιερώνεις χρόνο για να διατηρηθούν, ακόμα και σε φάσεις που υπάρχει γενικότερη πίεση, πάντα βέβαια στα όρια του τι είναι εφικτό και τι όχι.

Ταύρος
Η προσπάθεια για ισορροπία ανάμεσα στο «δίπολο» καριέρα και οικογένεια/ προσωπική ζωή βγάζει εκτός από πρακτικό και ψυχολογικό «ζόρι». Still, εσύ μόνο ξέρεις που πρέπει να αφοσιωθείς ένα «τσικ» περισσότερο.

Δίδυμοι
Έλα, το μαύρο δεν σου πάει καθόλου σαν χρώμα, ούτε καν σαν «απόχρωση σκέψεων». Διατήρησε την αισιοδοξία που σε διακρίνει ως άνθρωπο against all odds.

Καρκίνος
Δεν είναι ν’ απορείς γιατί αισθανεσαι συναισθηματικοψυχολογικά «πτώμα». Δεν έχεις περάσει και λίγα, μεταξύ μας, οπότε λογικό κάποια στιγμή ο οργανισμός σου να «φλερτάρει» και με την κατάθλιψη.

Λέων
Είσαι επιρρεπής σε διάφορα αρνητικά «σενάρια» για τις σχέσεις σου, ωστόσο ρίξε το focus καλύτερα σ' εσένα παρά στους απέναντι. Όλα είναι θέμα οπτικής, my friend.

Παρθένος
«Μιζεριάζεις» για τη δυσανάλογη κατανομή προσωπικού χρόνου - χρόνου για τη δουλειά, ποιος σου είπε όμως ότι η ζωή είναι γενικά «δίκαιη»;

Ζυγός
Ούτε εσύ είσαι ο «Mister Τέλειος», ούτε οι άλλοι είναι καλύτεροι από σένα. When in doubt, πιάσε διάβασε μία το «Desiderata» του Max Ehrmann.

Σκορπιός
Υπάρχει μια πιο «βαριά» ψυχολογία today, πιθανώς σχετιζόμενη και με μια κατάσταση στο σπίτι ή με κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που σε έχει τώρα ανάγκη.

Τοξότης
Ναι, η κατάσταση με την όλη πολεμική επικαιρότητα «σφίγγει» την καρδιά και του least empath ανθρώπου, να θυμάσαι όμως ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. 

Αιγόκερως
«Αχ, τα άτιμα τα λεφτά» μονολογείς αποκαμωμένος από το συνεχές money-related άγχος, που μπορεί να σε φέρει και στο σημείο της μη ταύτισης με τα ίδια σου τα συναισθήματα.

Υδροχόος
Κάνε «ένα καλό» σήμερα, προσπαθώντας να παλέψεις με την αρνητικότητα και τους απαισιόδοξους συνδυασμούς σκέψεων, γιατί μπορείς να τρελάνεις «εαυτόν και αλλήλους». 

Ιχθύες
Μην ξεχνάς την φροντίδα της υγείας σου, όσο κοινότυπη κι αν σου ακούγεται αυτή η συμβουλή. Θέλεις «οργάνωση» για να είσαι καλά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ