Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 04.03.2021

Κριέ, ανεβάζεις ενέργεια και κερδίζεις πόντους επικοινωνιακά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στο φλερτ

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia-04-03-20231.jpg
© Åsmund Gimre / Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους έως τις 23/4, ανεβάζεις ενέργεια και κερδίζεις πόντους επικοινωνιακά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στο φλερτ.

Ταύρος
Τα οικονομικά σου και η αύξηση των εσόδων σου σε απασχολούν από δω και πέρα μέχρι τις 23/4 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Προσπάθησε όσο μπορείς να αποφύγεις ανόητα έξοδα.

Δίδυμοι
Ο Άρης μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου μέχρι τις 23/4 και σε ενεργοποιεί δυναμικά για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητά σου θα είναι πιο γρήγοροι, ενώ χρειάζεται λίγη προσοχή σε θέματα υγείας.

Καρκίνος
Με τον Άρη να διελαύνει από σήμερα στους Διδύμους και στον 12ο οίκο σου, η ενεργητικότητά σου πέφτει αρκετά και για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα χρειαστεί να δώσεις βάση στη φροντίδα του εαυτού σου, αφιερώνοντας επαρκή χρόνο για ξεκούραση.

Λέων
Η διάθεσή σου γίνεται σταδιακά πιο αισιόδοξη και ευνοείσαι σε φιλίες, συνεργασίες και συλλογικές δραστηριότητες με τον Άρη στους Διδύμους μέχρι 23/4.

Παρθένος
Περισσότερη πίεση αλλά και ευκαιρίες εξέλιξης στην καριέρα σου φέρνει η είσοδος του Άρη στους Διδύμους έως 23/4. Προσοχή σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και σε κόντρες με ανωτέρους.

Ζυγός
Τα σχέδιά σου για το μέλλον, οι σπουδές, οι επαφές σου με το εξωτερικό και τα νομικά ζητήματα μπορούν τώρα να «τρέξουν» καλύτερα με τον Άρη στους Διδύμους έως 23/4.

Σκορπιός
Η λίμπιντό σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη με τον Άρη στους Διδύμους έως στις 23/4. Παράλληλα θα σε απασχολήσουν αρκετά οικονομικά ζητήματα που αφορούν ασφάλειες, τράπεζες, κληρονομικά, δημόσιο και δάνεια.

Τοξότης
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται για τον επόμενο ενάμιση μήνα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, με τον Άρη να περνά απέναντί σου στους Διδύμους, φέρνοντας πιθανά ξεκαθαρίσματα αλλά και νέες ευκαιρίες.

Αιγόκερως
Αρκετή κούραση στην καθημερινότητά σου, με αυξημένες απαιτήσεις στη δουλειά φέρνει η είσοδος του Άρη στους Διδύμους έως 23/4. Προσπάθησε να ενσωματώσεις κάποιου είδους άσκηση στο πρόγραμμά σου για να εκτονώνεις το στρες.

Υδροχόος
Η όρεξή σου για έρωτα, χαρά και ψυχαγωγία αυξάνεται με τον Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 23/4, ενώ αν λαχταράς ένα μωράκι, η προσπάθεια μπορεί τώρα να αποδώσει καρπούς καθώς η γονιμότητά σου θα είναι αυξημένη.

Ιχθύες
Αν σκόπευες να κάνεις μια μετακόμιση ή να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ακινήτου, με τον Άρη στους Διδύμους έως 23/4 μπορεί να καταφέρεις να βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να νιώθεις λίγο «κάπως», ενώ ίσως σε απασχολήσουν και κάποια θέματα με γονείς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ