Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.10.2020

Σκορπιέ, έχεις την αξία σου επαγγελματικά και κοινωνικά, απλώς μην το καβαλάς.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Humphrey Muleba / Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Στα ερωτικά σου και με τα παιδιά σου προσπάθησε να θυμάσαι ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο οπτικές γωνίες ακόμη κι όταν είσαι βέβαιος πως έχεις δίκιο.

Ταύρος
Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να δικαιολογήσεις το γιατί εμμένεις σε χώρους, πρόσωπα και καταστάσεις, όμως γνωρίζεις ότι είναι λάθος.

Δίδυμοι
Να ‘σαι ανοιχτός σε απόψεις και προτάσεις ανθρώπων που μπορεί να γνωρίζουν περισσότερο από σένα, μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου.

Καρκίνος
Όσο ευχάριστο κι αν σου είναι να μένεις στις συνήθειες σου, σήμερα ακόμη και το πλέον άκακο και συνηθισμένο μπορεί να γίνει κόκκινο πανί.

Λέων
Πάγια συμβουλή για σένα, να πιστεύεις στον εαυτό σου, αλλά να πιστεύεις και στους άλλους. Δεν χρειάζεται να είναι άχρηστοι για να είσαι εσύ καλός.

Παρθένος
Με κούραση ξεκινά η εβδομάδα και αρκετή διάθεση ν’ ασχοληθείς μόνο με τα δικά σου. Κάνε τα απολύτως απαραίτητα, μην νιώθεις ενοχές.

Ζυγός
Μην πατάς τη μπανανόφλουδα των μεγαλεπήβολων σχεδίων. Καθάρισε κάτι από το σωρό που σε αγχώνει και θεώρησε αυτό, μέγα επίτευγμα.

Σκορπιός
Έχεις την αξία σου επαγγελματικά και κοινωνικά, απλώς μην το καβαλάς. Αν κάνεις τη δουλειά δεν θα έχεις αντιδράσεις.

Τοξότης
Γενικά επειδή χαλάρωσες και πήρες μια ανάσα, μην παραδίδεσαι τελείως στις τάσεις φυγής, η ζωή σου βασικά συμβαίνει στην καθημερινότητά σου.

Αιγόκερος
Είσαι δεν είσαι αφεντικό, μην φέρεσαι σαν κακό αφεντικό. Αν είσαι λίγο πιο μπροστά από τους άλλους, είναι για να δείξεις το δρόμο, όχι για να το παίζεις.

Υδροχόος
Τις πριμαντόνες ουδείς αγάπησε εκτός σκηνής κι αυτό καλό είναι να το θυμάσαι σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις.

Ιχθύες
Ορισμένες φορές η σειρά της ρουτίνας σου κι ο τρόπος σου στην δουλειά είναι λιγότερο σημαντικά από αυτά που συμβαίνουν, μην αποτυγχάνεις να το δεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ