Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.10.2020

Λέοντα, ίσως βρεις απροσδόκητη ευχαρίστηση σε πολύ απλά πραγματάκια σήμερα, ακόμη κι αν τα ξεκινήσεις σαν αγγαρεία.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Fezbot2000 / Unsplash

Τα Ζώδια της Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Κάπου ανάμεσα σε μεγάλη τεμπελιά και τεράστια νευρικότητα βρίσκεσαι σήμερα, προσπάθησε να μην τα καταπνίξεις στο φαγητό.

Ταύρος
Στις συναναστροφές με τους συγγενείς σου, όπως και με την παρέα σου, έχε το νου σου σε θέματα που ξέρεις ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα.

Δίδυμοι
Υπάρχει κάποια κούραση, ιδιαίτερα ψυχολογική, όμως θα βοηθήσει πολύ περισσότερο κάτι δημιουργικό και κοινωνικό, από το να εσωστρέφεις.

Καρκίνος
Καλύτερα μετάφερε το πρόγραμμα της μέρας εκτός σπιτιού ή έστω εκτός οικογενειακού πλαισίου. Θα είναι καλύτερα έτσι, είτε με παρέα, είτε με σύντροφο.

Λέων
Ίσως βρεις απροσδόκητη ευχαρίστηση σε πολύ απλά πραγματάκια σήμερα, ακόμη κι αν τα ξεκινήσεις σαν αγγαρεία.

Παρθένος
Από τις μέρες που αν μείνεις στο κλασσικό κυριακάτικό σενάριο, θα αποζημιωθείς ακριβώς με το κλασσικό κυριακάτικό σενάριο που είναι ok.

Ζυγός
Είναι αρκετά δύσκολο ν’ αποφύγεις κάποιες βαριούτσικες διαθέσεις και κουβέντες σήμερα, έστω κι αν προσπαθείς να κάνεις ακριβώς αυτό.

Σκορπιός
Να δώσεις χρόνο στη σχέση, σε φίλους και παρέες, έστω κι αν δεν πρόκειται να κάνετε κάτι διαφορετικό. Η επικοινωνία αποζημιώνει.

Τοξότης
Η διάθεσή σου μάλλον ταιριάζει με τη μέρα, αφού είναι μάλλον τεμπέλικη. Εφόσον δεν κάνεις κάτι, μην το χαλάς ανησυχώντας τουλάχιστον.

Αιγόκερος
Και ο χρόνος με παιδιά και σύντροφο, και το φλερτ και η διασκέδαση κουμπώνουν ωραία σήμερα, παρότι θυμίζουν και κάποια σοβαρά ζητήματα.

Υδροχόος
Είναι πολύ μέτρια ιδέα να μείνεις στο σπίτι ή να με την οικογένεια σου, εκτός αν βάλεις και φίλους στη συνταγή που θα βοηθήσουν την κάπως περίεργη διάθεση.

Ιχθύες
Τα γνωστά μέρη, βόλτες και κουβέντες έχουν ακριβώς τα γνωστά θετικά τους και κάποια γνωστά αρνητικά που ενοχλούν όμως λίγο παραπάνω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ