Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 02.10.2020

Ταύρε, πρόσεχε λιγάκι παραπάνω τη σωματική σου κατάσταση σήμερα και, αν μπορείς, κάνε λίγη άσκηση εκτόνωσης για να είσαι πιο ήρεμος.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© averie woodard / Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Έχε στον νου σου πως όταν καταπιέζεις μια επιθυμία, μια δράση κ.ο.κ., το επιλέγεις, δεν σου το επιβάλλει κανείς. Απλώς δεν θέλεις το κόστος της άλλης επιλογής.

Ταύρος
Πρόσεχε λιγάκι παραπάνω τη σωματική σου κατάσταση σήμερα και, αν μπορείς, κάνε λίγη άσκηση εκτόνωσης για να είσαι πιο ήρεμος.

Δίδυμοι
Παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν και ανάμεσα σε κολλητούς και δεν έγινε κάτι. Αρκεί να μην φορτωθούν μετά όλο σου το ψυχολογικό κουβάρι.

Καρκίνος
Υπάρχουν στιγμές που αξίζει να πεις μια κουβέντα παραπάνω και να τολμήσεις στη δουλειά, όμως δεν φαίνεται να 'ναι σήμερα αυτή η μέρα.

Λέων
Δύσκολο τα μεγάλα λόγια να οδηγήσουν σε δράση, εκτός αν επιτέλους αντιληφθείς ότι κάποια πράγματα πρέπει να φύγουν απ’ την καθημερινότητά σου.

Παρθένος
Η αποφασιστικότητα έχει τη θέση της στις σχέσεις, αλλά όχι όταν βγαίνει κατά λάθος και τυχαία γιατί έτσι χτυπάει όπου βρει και κάνει ό,τι να 'ναι.

Ζυγός
Οποιοδήποτε καυγαδάκι με σύντροφο ή συνεργάτες δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά εφόσον δεν είσαι διατεθειμένος για θεμελιώδεις μετακινήσεις.

Σκορπιός
Μάλλον ευέξαπτος είσαι σήμερα και αυτό δεν βοηθάει με τίποτα καθημερινές δουλειές και πρακτικά πράγματα. Αναπνοή και παρ’ το αλλιώς.

Τοξότης
Να είσαι λίγο πιο συνειδητός στις συνεννοήσεις με τα παιδιά σου. Από εκεί και πέρα, πάρε ό,τι ρίσκα θέλεις. Ξέρεις ότι μπορεί δυνητικά να σου στοιχίσουν.

Αιγόκερος
Καλύτερα να μην περάσεις πάρα πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι γιατί θα είσαι σαν το λιοντάρι στο κλουβί και δεν μπορείς να κάνεις και κάτι.

Υδροχόος
Είναι εξαιρετικά πιθανό να στοιχίσει περισσότερο σε σένα η παραπάνω κουβέντα που θα πεις από ότι στον άλλο, οπότε καλύτερα απόφυγέ το.

Ιχθύες
Υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα από το τι μπορείς να αγοράσεις και από τη σεξουαλική σου ζωή, γι’ αυτό μην τρελαίνεσαι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ