Βιβλιο

Σεμινάρια γραφής με διαγωνισμό διηγήματος στη Γιορτή Βιβλίου

Τα σεμινάρια συντονίζει ο Θράσος Καμινάκης, υπεύθυνος για τον τομέα Λογοτεχνίας και Στιχουργικής στο Μικρό Πολυτεχνείο

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 437
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σεμινάρια αυτοματικής γραφής
Δύο σεμινάρια αυτοματικής γραφής διάρκειας δύο ωρών το καθένα, για έμπειρους ή μη λάτρεις της γραφής

Ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών σε συνεργασία με το Μικρό Πολυτεχνείο και την ATHENS VOICE οργανώνουν δύο ανεξάρτητα σεμινάρια αυτοματικής γραφής.

Ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών σε συνεργασία με το Μικρό Πολυτεχνείο και την ATHENS VOICE οργανώνουν δύο ανεξάρτητα σεμινάρια αυτοματικής γραφής διάρκειας δύο ωρών το καθένα, για έμπειρους ή μη λάτρεις της γραφής. Τα σεμινάρια συντονίζει ο Θράσος Καμινάκης, υπεύθυνος για τον τομέα Λογοτεχνίας και Στιχουργικής στο Μικρό Πολυτεχνείο, και τα κείμενα που θα προκύψουν από τους συμμετέχοντες θα κατατίθενται αυθημερόν στη γραμματεία της Γιορτής Βιβλίου. Από τις δώδεκα καλύτερες συμμετοχές:

● Οι τρεις πρώτες θα δημοσιευτούν στην ATHENS VOICE και θα κερδίσουν ελεύθερη συμμετοχή σε σεμινάρια δημιουργικής γραφής στο Μικρό Πολυτεχνείο.

● Οι επόμενες εννέα συμμετοχές θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα της ATHENS VOICE.

● Οι δώδεκα νικητές θα πάρουν, επίσης, ως δώρο βιβλία από το Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών.

● Για όλους τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως επίδοσης, το Μικρό Πολυτεχνείο θα κληρώνει, με το πέρας του κάθε σεμιναρίου, δύο ελεύθερες συμμετοχές σε σεμινάρια Λόγου.

H ανάγνωση και η βράβευση των κειμένων θα πραγματοποιηθεί στις 9/6, τελευταία Κυριακή της Γιορτής του Βιβλίου, ενώ η Κριτική Επιτροπή που θα επιλέξουν τα κείμενα για βράβευση απαρτίζεται από τους: Ερρίκο Μπελιέ (πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων, Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων, ποιητής και μεταφραστής), Γιώργο Πανόπουλο (εκπρόσωπος της A.V.), Φώτη Βλαστό (εκπρόσωπος του Μικρού Πολυτεχνείου) και Κώστα Παπαδόπουλο (εκδότης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών).


INFO: Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 26/5 (19.30) & 2/6 (19.30) στη Γιορτή Βιβλίου (Τέντα εκδηλώσεων) και αμέσως μετά, σ’ ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, οι συμμετέχοντες μπορούν όπου θέλουν να γράψουν το διήγημα και να το παραδώσουν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Γιορτής του Βιβλίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ