- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Βγαίνει καινούριο βιβλίο «Ο Διάβολος Φοράει Prada» και γνωρίζουμε το θέμα του
Καιρός να φρεσκάρουμε την γκαρνταρόμπα και την βιβλιοθήκη μας
«Ο Διάβολος Φοράει Prada»: καινούριο βιβλίο
Είναι γεγονός! Ως ένα υπέροχο δώρο Xριστουγέννων στους φαν της, η συγγραφέας Lauren Weisberger ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ακόμα μυθιστόρημα από το σύμπαν του The Devil Wears Prada. Αυτήν την φορά η πρωταγωνίστρια δεν θα είναι η Andrea Sachs (η Anne Hathaway στην ταινία) αλλά η Emily Charlton, πρώην γραμματέας της Miranda Priestly στο περιοδικό Runway, στον ρόλο της οποίας είδαμε την υπέροχη Emily Blunt.
Ο τίτλος του βιβλίου είναι When Life Gives You Lululemons και η ιστορία ακολουθεί την Emily στο επόμενο στάδιο της ζωής της ως επιτυχημένη manager δημοσίων σχέσεων για celebrities όταν της εμφανίζεται μία τεράστια ευκαιρία που θα την βγάλει από την glamorous Νέα Υόρκη και θα την οδηγήσει στα αμερικάνικα προάστια.
Η Emily πρέπει να εγκατασταθεί στην πόλη Greenwich του Conneticut για να δουλέψει με την καινούρια πελάτισσά της Karolina Hartwell, μοντέλο και γυναίκα πολιτικού η οποία προσπαθεί να ξαναφτιάξει την εικόνα της αφού την έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένη.
Ενώ το μυθιστόρημα δεν θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία πριν της 18 Ιουνίου (δηλαδή στην 15η επέτειο του The Devil Wears Prada), το περιοδικό Entertainment Weekly αποκάλυψε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου πριν λίγες ώρες. Η Εmily βρίσκεται σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο Los Angeles όταν της τηλεφωνούν από την Νέα Υόρκη με ένα επείγον ζήτημα. Αποφασίζει να ανέβει στο επόμενο αεροπλάνο και να γυρίσει πίσω, αφήνοντας τον σύζυγό της μόνο του και αρκετά θυμωμένο.
Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρο το πρώτο κεφάλαιο εδώ στα Αγγλικά. Προτείνουμε να φαντάζεσαι πως το διηγείται η ίδια η Emily Blunt, που αν υπάρξει κινηματογραφική μεταφορά είναι απαραίτητο να παίξει η ίδια ξανά την ηρωίδα που μας έκανε να την αγαπήσουμε.
Αν θέλεις να εξασφαλίσεις πως θα βρεις ένα αντίγραφο του When Life Gives You Lululemons, μπορείς να το παραγγείλεις από τώρα στο Amazon με την διαδικασία του pre-order.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η μυθοπλασία αξιοποιεί μια διαφορετική αφηγηματική τεχνική από τη μη-μυθοπλασία, όμως, στην τελική, κάθε είδους γραφή αποτελεί μια αφήγηση», δήλωσε ο Κινγκ στην Athens Voice
Η ποίηση, οι λέξεις, ο Νίκος Καρούζος και η Έξοδος του Μεσολογγίου
Η ζωή της «βασίλισσας των ρομάντζων» και η διαχρονική γοητεία του ροζ μυθιστορήματος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου
Δύο πρώην νικητές και τρεις νέες υποψηφιότητες διεκδικούν το μεγάλο λογοτεχνικό βραβείο
Το πολύτιμο αντίτυπο του «Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια» πέρασε πλέον στη Βρετανική Βιβλιοθήκη
Ένα εβδομαδιαίο podcast για τις νέες εκδόσεις, και τις νέες σειρές και ταινίες.
Η Μαρία Μπούρη, επιμελήτρια της έκδοσης, μιλάει για την ανθρωπιστική διάσταση της ιατρικής, τη σχέση γιατρού-ασθενούς και τον ρόλο της παιδείας στην άσκηση της ιατρικής.
Ο Δρ. Zaldy Tan μιλά για την απώλεια μνήμης, την άνοια και το Αλτσχάιμερ, δίνοντας πρακτικές συμβουλές για ασθενείς, οικογένειες και φροντιστές.
Η αγάπη για τα βιβλία ως κοινός τόπος ή ως ακόμη ένα κριτήριο κατηγοριοποίησης;
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2026 από τις εκδόσεις Μίνωας
Το μυθιστόρημα του Carsten Henn «Ο φούρναρης που ζύμωνε ιστορίες» (μετάφραση Μαρία Μαντή) κυκλοφορεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο
Πίσω από το θαυμαστό οικοδόμημα της Τεχνητής Νοημοσύνης βρίσκεται μια πρωτοφανής επιχείρηση συγκέντρωσης του ανθρώπινου πνευματικού κεφαλαίου
Νέες κυκλοφορίες, πολυαναμενόμενες επανεκδόσεις και μεγάλα ονόματα από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τι φέρνουν οι εκδοτικοί οίκοι στο φθινοπωρινό αναγνωστικό ραντεβού.
Στο βιβλίο «Το μυστικό των μυστικών» οι δύο ήρωες μπλέκονται σε μια περιπέτεια που ξεπερνάει τη φαντασία της τεχνητής νοημοσύνης – ή μήπως όχι;
Ο Δοξιάδης χρησιμοποιεί ένα σύνθετο αφηγηματικό οικοδόμημα για να μιλήσει για τη λογοτεχνία, την ιστορική μνήμη, τον μύθο και την πραγματικότητα, την ιδεολογική χειραγώγηση και τη διαφθορά της πνευματικής ελίτ.
Ένα βιβλίο για παιδιά και για μεγάλους, το τρυφερό ντεμπούτο της Ιωάννας Κράνια
Ένα εβδομαδιαίο podcast για τις νέες εκδόσεις, και τις νέες σειρές και ταινίες.
Ποίηση, νέοι συγγραφείς, Creative Europe, αστυνομική λογοτεχνία, μουσική και δράσεις για παιδιά στο πρόγραμμα από 14 έως 20 Σεπτεμβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.