- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βγαίνει καινούριο βιβλίο «Ο Διάβολος Φοράει Prada» και γνωρίζουμε το θέμα του
Καιρός να φρεσκάρουμε την γκαρνταρόμπα και την βιβλιοθήκη μας
«Ο Διάβολος Φοράει Prada»: καινούριο βιβλίο
Είναι γεγονός! Ως ένα υπέροχο δώρο Xριστουγέννων στους φαν της, η συγγραφέας Lauren Weisberger ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ακόμα μυθιστόρημα από το σύμπαν του The Devil Wears Prada. Αυτήν την φορά η πρωταγωνίστρια δεν θα είναι η Andrea Sachs (η Anne Hathaway στην ταινία) αλλά η Emily Charlton, πρώην γραμματέας της Miranda Priestly στο περιοδικό Runway, στον ρόλο της οποίας είδαμε την υπέροχη Emily Blunt.
Ο τίτλος του βιβλίου είναι When Life Gives You Lululemons και η ιστορία ακολουθεί την Emily στο επόμενο στάδιο της ζωής της ως επιτυχημένη manager δημοσίων σχέσεων για celebrities όταν της εμφανίζεται μία τεράστια ευκαιρία που θα την βγάλει από την glamorous Νέα Υόρκη και θα την οδηγήσει στα αμερικάνικα προάστια.
Η Emily πρέπει να εγκατασταθεί στην πόλη Greenwich του Conneticut για να δουλέψει με την καινούρια πελάτισσά της Karolina Hartwell, μοντέλο και γυναίκα πολιτικού η οποία προσπαθεί να ξαναφτιάξει την εικόνα της αφού την έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένη.
Ενώ το μυθιστόρημα δεν θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία πριν της 18 Ιουνίου (δηλαδή στην 15η επέτειο του The Devil Wears Prada), το περιοδικό Entertainment Weekly αποκάλυψε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου πριν λίγες ώρες. Η Εmily βρίσκεται σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο Los Angeles όταν της τηλεφωνούν από την Νέα Υόρκη με ένα επείγον ζήτημα. Αποφασίζει να ανέβει στο επόμενο αεροπλάνο και να γυρίσει πίσω, αφήνοντας τον σύζυγό της μόνο του και αρκετά θυμωμένο.
Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρο το πρώτο κεφάλαιο εδώ στα Αγγλικά. Προτείνουμε να φαντάζεσαι πως το διηγείται η ίδια η Emily Blunt, που αν υπάρξει κινηματογραφική μεταφορά είναι απαραίτητο να παίξει η ίδια ξανά την ηρωίδα που μας έκανε να την αγαπήσουμε.
Αν θέλεις να εξασφαλίσεις πως θα βρεις ένα αντίγραφο του When Life Gives You Lululemons, μπορείς να το παραγγείλεις από τώρα στο Amazon με την διαδικασία του pre-order.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συζητήσεις, υπογραφές βιβλίων, masterclasses και μια σειρά από παράλληλες δράσεις από τις 27 ως τις 29 Μαρτίου
Οι επιμελητές του Μικέλα Χαρτουλάρη, Χρήστος Αστερίου και Λευτέρης Καλοσπύρος μιλούν για την ιδέα, τα μεγάλα ονόματα και το στοίχημα να γίνει η πόλη σημείο συνάντησης συγγραφέων και αναγνωστών
Το ποίημα της ημέρας είναι από τη νέα ποιητική συλλογή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ενύπνιο
Τα βιβλία «Σατωρέ», «Το κλουβί της μέλισσας» και «Πρώτη ύλη» κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις εκδόσεις Βακχικόν
Μία μακρά διαδρομή στα ελληνικά γράμματα
Μια συζήτηση για τον άνθρωπο, τον μύθο και την ποίηση του μεγάλου Αλεξανδρινού
Ιδέες για ανάγνωση που ενημερώνει και εμπνέει
Μια ματιά στις φρέσκιες εκδόσεις και τις ιστορίες για να ξαναβρείτε τον χρόνο για διάβασμα
Μια ματιά στις φρέσκιες εκδόσεις και τις ιστορίες που σε περιμένουν εκεί έξω
Η συγκινητική ιστορία μιας γυναίκας γραμμένη σαν μυθιστόρημα
Το μυθιστόρημα, «Όσα ξέρω για σένα» του Eric Chacour (μετάφραση Στέλα Ζουμπουλάκη, Εκδόσεις Μεταίχμιο), κυκλοφορεί στις 19 Μαρτίου
Τα βιβλιοπωλεία δεν είναι εκεί για να πουλάνε — απλώς — βιβλία
Μην πιστεύετε διάφορα άρθρα που ανακοινώνουν τον θάνατο του βιβλίου, υπερβάλλουν και μας τρομοκρατούν τζάμπα και βερεσέ εμάς τους βιβλιόφιλους
Ένα άκρως ενδιαφέρον βιβλίο που με βοήθησε να αντιληφθώ το περίπλοκο ψηφιδωτό που σχημάτιζε τότε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία
Το μυθιστόρημα «Ο βομβιστής» του best selling συγγραφέα Samuel Bjørk (μετάφραση Δέσπω Παπαγρηγοράκη, Εκδόσεις Διόπτρα) κυκλοφορεί στις 18 Μαρτίου
Το μυθιστόρημα «Ένας κόσμος για τον Τζούλιους» είχε βραβευτεί στο Περού και στη Γαλλία
Καζούο Ισιγκούρο και Ρίτσαρντ Όσμαν ανάμεσα στους 10.000 δημιουργούς που καταγγέλλουν κλοπή των έργων τους
Η «νεο-ηθογραφία» ως βίωμα και όχι ως πρόθεση
Συγγραφείς που τα βάζουν ευθέως και δημόσια ακόμη και με την πιο σκληρή εξουσία, χωρίς να λογαριάσουν πωλήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.