Θεατρο - Οπερα

Το ΚΘΒΕ αναστέλλει τις παραστάσεις του για 15 ημέρες

Ως έκτακτο μέτρο που λαμβάνεται προληπτικά κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος: Αναστολή των παραστάσεων από τις 12 Μαρτίου και για τις επόμενες 15 ημέρες λόγω κορωνοϊού
© ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος: Αναστολή των παραστάσεων από τις 12 Μαρτίου και για τις επόμενες 15 ημέρες λόγω κορωνοϊού

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοίνωσε την αναστολή των παραστάσεών του σε όλες τις σκηνές, από χθες 12 Μαρτίου και για τις επόμενες 15 ημέρες, ως έκτακτο μέτρο που λαμβάνεται προληπτικά κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όσοι θεατές έχουν αγοράσει εισιτήρια για παραγωγές του ΚΘΒΕ, έχουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν στις επόμενες παραστάσεις ή να επικοινωνήσουν με τα ταμεία του ΚΘΒΕ (τηλ. 2315 200 200) για να ενημερωθούν για τους τρόπους επιστροφής των χρημάτων τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 11 Μαρτίου το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας Δραματικής Σχολής, Θεατρικών Εργαστήριων και την ακύρωση παραστάσεων Βρεφικής, Παιδικής, Νεανικής Σκηνής και Θεάτρου Σκιών. 

Την ίδια ώρα η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ) προχώρησε στην ακύρωση όλων των εκδηλώσεων του τρέχοντος μήνα λόγω κορωνοϊού. Ειδικότερα, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης ακυρώνει την τακτική της συναυλία στις 13/3, «Σεχραζάντ- Νέοι Καλλιτέχνες», το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις 15/3, «Το Δάσος της Μελωδίας», την τακτική συναυλία στις 20/3, «Έτος Μπετόβεν ΙΙ- Γιορτή της Ελευθερίας», το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις 22/3, «Παρέα με τον Μπετόβεν», τη μουσική δωματίου στις 29/3, «Περίπατος με τον Άστορ Πιατσόλα» καθώς και την προγραμματισμένη περιοδεία της ορχήστρας σε Τρίκαλα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα.

Την αναβολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεών του ως τις 12 Απριλίου ανακοίνωσε επίσης το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ την ακύρωση του συνόλου των εκδηλώσεών τους ως το τέλος Μαρτίου έχουν ήδη ανακοινώσει το Αρχαιολογικό και το Μουσείο Βυζαντινού πολιτισμού, όπως και το MOMus. Οι εκθέσεις σε όλα τα μουσεία λειτουργούν κανονικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ