- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Dr. Dre απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
Ποιοι αστέρες της μουσικής ήταν μαζί του
Dr. Dre: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας - Ποιοι αστέρες της μουσικής ήταν μαζί του
Ο μεγιστάνας του χιπ-χοπ Dr. Dre τιμήθηκε με το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ «Hollywood Walk of Fame», σύμφωνα με το Ε!Νews.
Τα αποκαλυπτήρια του 2.775ου αστεριού στο πεζοδρόμιο της Hollywood Boulevard στην κατηγορία της δισκογραφίας έγιναν κατά τη διάρκεια συγκινητικής τελετής με τον Αμερικανό ράπερ και ηθοποιό Snoop Dogg, τον μεγιστάνα της μουσικής Jimmy Iovine και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Big Boy, να μιλούν για εκείνον ενώ οι ράπερ Eminem και 50 Cent έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλυγουντ, που θεώρησε ότι ήμουν επιτέλους έτοιμος να ακολουθήσω τα βήματα των Ice Cube, Snoop Dogg, 50 Cent οι οποίοι πήραν αστέρια πριν από μένα για κάποιο λόγο» είπε αστειευόμενος στην ομιλία του ο πολυπλατινένιος παραγωγός και πρόσθεσε.
«Μην ανησυχείτε, δεν είμαι πικραμένος. Όλα καλά» είπε. Σημείωσε πως τώρα βρίσκεται «με τους ήρωες της παιδικής του ηλικίας» στο ίδιο πεζοδρόμιο και υπογράμμισε ότι «ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να κάνω επάγγελμα αυτό ακριβώς που αγαπώ να κάνω».
«Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγαλώσει μαζί. Και στα σχεδόν 60 μου χρόνια, εξακολουθείτε να με στηρίζετε και το εκτιμώ πραγματικά αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι κάτι πολύ καλό, γιατί δεν έχω σκοπό να σταματήσω σύντομα. Να είστε σίγουροι ότι έρχονται πολλά ακόμα» συμπλήρωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ζητούν μποϊκοτάζ πριν τις συναυλίες
«Μας άφησες θησαυρούς Μαίρη Λίντα»
Από τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Happening, τους Magic De Spell και τη Rockarolla. Θυμάται το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα και μιλά για μια ζωή που κύλησε ολόκληρη μέσα στη μουσική
«Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να σε αγγίξω», έγραψε η κόρη του Πρίγκηπα του Σκότους
Η νέα τραγουδοποιός μιλά για το πρώτο της single, την άδεια Θεσσαλονίκη, το κρασί και τη νοσταλγία που, όταν βρίσκει ρυθμό, παύει να κοιτάζει πίσω.
2 ημέρες, 2 stages κάθε μέρα, 13 ώρες μουσικής ημερησίως, 18+ διεθνείς artists
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.