Μουσικη

Ο Dr. Dre αποκαλύπτει ότι υπέστη τρία εγκεφαλικά μετά το ανεύρυσμα

Ο διάσημος ράπερ και μουσικός παραγωγός πέρασε σοβαρή περιπέτεια το 2021

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Dr. Dre
Ο Dr. Dre © EPA/John G. Mabanglo

Dr. Dre: Ο επιδραστικός ράπερ και μουσικός παραγωγός αποκαλύπτει ότι είχε τρία εγκεφαλικά επεισόδια μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου το 2021.

Ο Dr. Dre μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το 2021, όταν νοσηλεύτηκε μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Σε συνέντευξή του για το «This Life of Mine» του SiriusXM με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο Dre θυμήθηκε ότι είχε έντονο πόνο πίσω από το δεξί του αυτί και σχεδίαζε να πάρει απλώς έναν υπνάκο, μέχρι ένας φίλος του γιου του επέμεινε να πάει στο νοσοκομείο.

Ο διάσημος ράπερ και μουσικός παραγωγός αποφάσισε να πάει πρώτα σε μια μονάδα επείγουσας φροντίδας, αλλά κατέληξε να περάσει δύο εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες.

«Σίγουρα σε κάνει να εκτιμάς ότι είσαι ζωντανός, αυτό είναι σίγουρο», είπε ο επιχειρηματίας της hip-hop. «Είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις και απλώς συμβαίνει. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων, έπαθα τρία εγκεφαλικά».

Ο Eminem έχει υποστηρίξει ότι ο φόβος του Dr. Dre για την υγεία του βοήθησε στο να τερματιστεί η κόντρα του με τον Snoop Dogg.

Ενώ νοσηλευόταν, ο Dre δημοσίευσε στο Instagram ότι «τα πάει περίφημα και λάμβανε εξαιρετική φροντίδα από την ιατρική μου ομάδα».

Θυμήθηκε τους γιατρούς που μπήκαν και είπαν: «Δεν ξέρεις πόσο τυχερός είσαι».

Ο Dre είπε επίσης ότι «δεν είχε ιδέα» ότι είχε υψηλή αρτηριακή πίεση, σημειώνοντας ότι σηκώνει βάρη και τρέχει τακτικά.

Όταν ωστόσο είχε ερωτηθεί παλιότερα αν η περισσότερη άσκηση ή η αλλαγή της διατροφής του θα είχε αποτρέψει το ανεύρυσμα, δήλωσε: «Όχι. Αυτό είναι κληρονομικό… Υψηλή αρτηριακή πίεση στους μαύρους άνδρες, το λένε ο “σιωπηλός δολοφόνος”. Απλώς δεν έχεις ιδέα, πρέπει να το ελέγχεις».

(Mε πληροφορίες του Vulture)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ