- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Bullet For My Valentine έρχονται στο Release Athens 2023
Η καταιγιστική μπάντα από την Ουαλία επιστρέφει με το μεγαλύτερο show που έχει δώσει ποτέ στην Ελλάδα
Release Athens 2023: Οι Bullet For My Valentine για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου.
Το Release Athens 2023 υποδέχεται τους Bullet For My Valentine, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Το πολύ επιτυχημένο γκρουπ από την Ουαλία θα πλαισιώσει τους headliners Disturbed και τις Nova Twins, σε μια σπουδαία ημέρα για τους φίλους του σύγχρονου metal.
«Από τότε που σχηματίστηκαν, το 1998, το κουαρτέτο των Bullet For My Valentine έχει αναδειχθεί σε μια από τις υπερδυνάμεις της σκηνής, με τρία χρυσά άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, καθιστώντας τους το κορυφαίο βρετανικό metal συγκρότημα του 21ου αιώνα.
Με το εκρηκτικό ντεμπούτο, “The Poison” (2005), οι Ουαλοί έδειξαν από την πρώτη στιγμή τις συνθετικές τους δυνατότητες, με το δίσκο να αποθεώνεται από τους κριτικούς και το metal κοινό να χαρίζει στο γκρουπ τεράστια εμπορική επιτυχία. Η εντυπωσιακή τους συνέχεια, με κυκλοφορίες όπως τα “Scream Aim Fire” (2008), “Fever” (2010), καθώς και το πιο πρόσφατο ομώνυμο άλμπουμ, καθιέρωσε τους Bullet For My Valentine ως ένα συγκρότημα που δεν φοβάται να δοκιμάζει νέα πράγματα και παράλληλα να σαρώνει στα charts με τρεις top 10 κυκλοφορίες και πάνω από 1 δις streams.
Τίποτα από όλα αυτά βέβαια δεν θα είχε συμβεί αν, πάνω απ’ όλα, δεν ήταν μια εντυπωσιακή live μπάντα. Γι’ αυτό κι από την αρχή της καριέρας τους μοιράστηκαν τη σκηνή με μεγαθήρια, όπως οι Metallica και οι Iron Maiden, και έκαναν headline περιοδείες στις μεγαλύτερες metal αρένες και όχι μόνο. Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, θα έχουμε την ευκαιρία ακούσουμε ζωντανά, τραγούδια όπως “Tears Don’t Fall”, “Scream Aim Fire”, “4 Words (to Choke Upon), “You Want a Battle? (Here’s a War)” και να δούμε ένα σπουδαίο γκρουπ στο μεγαλύτερο show που έχουν δώσει ποτέ στην Ελλάδα» σημειώνει στην επίσημη ανακοίνωσή του το φεστιβάλ Release Athens 2023.
Η προπώληση συνεχίζεται προς 40€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή 100€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.
Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμα δύο combo εισιτήρια, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν περισσότερες ημέρες του φεστιβάλ επωφελούμενοι από μια σημαντική έκπτωση:
- ΔΙΗΜΕΡΟ / Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins (26/6/23, Πλατεία Νερού) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost (27/6/23, Πλατεία Νερού) προς 65€ (κέρδος 15€)
- ΤΡΙΗΜΕΡΟ / Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins (26/6/23, Πλατεία Νερού) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost (27/6/23, Πλατεία Νερού) + Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23, Πλατεία Νερού), προς 100€ (κέρδος 20€)
Διάθεση εισιτηρίων:
- Τηλεφωνικά στο 11876
- Online στα releaseathens.gr / viva.gr
- Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης
- Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το εμβληματικό άλμπουμ του 1965 επιστρέφει με δεκάδες σπάνιες ηχογραφήσεις
Αντίπαλοι η Olivia Dean, η Raye και ο Dave
Tο πρώτο ολοκληρωμένο του άλμπουμ εδώ και 21 χρόνια
«Στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι και να γίνομαι καλός άνθρωπος σαν τους γονείς μου»
Η υψίφωνος αποκαλύπτει ότι πριν από δύο χρόνια της απαγορεύτηκε να ερμηνεύσει τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι
Ο Κορνήλιος Σελαμσής εμπνέεται από μια ιστορία που συνδέεται με τα ξενοδοχεία Ξενία του Άρη Κωνσταντινίδη - Το κείμενο υπογράφει ο Γιάννης Αστερής και τη σκηνοθεσία ο Χάρης Φραγκούλης
Aφορμή ένα άλμπουμ που δεν κυκλοφόρησε ποτέ
Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου
Ο διάσημος καλλιτέχνης εκφράζει τη στήριξή του στο Ισραήλ με το «We Will Dance Again»
Η Charli XCX αφήνει πίσω το Brat και επιστρέφει στο εφηβικό της δωμάτιο
Ένα καλοκαίρι, 10 αξέχαστες στιγμές, ένα μεγάλο αντίο
Από το ποιητικό ροκ των Waterboys και το λονδρέζικο groove των Soul II Soul μέχρι το ανήσυχο metal, τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία και τις παραστάσεις δίπλα στη θάλασσα
Τι απάντησε η κοπέλα σε όσους την αποδοκίμασαν
Μία από τις καλύτερες metal βραδιές στην Πλατεία Νερού
Το (What's the Story) Morning Glory? αφήνει πίσω το ιστορικό Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
Πόσες φωνές και ιδιότητες μπορούν να κατοικούν μέσα σ’ ένα σώμα;
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο εμβληματικός fronman του νεοϋορκέζικου hardcore συγκροτήματος
Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Θεσσαλονικιού μουσικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.