- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Eurovision: Υπέροχες η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα (video)
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ήταν εξαιρετική στη σκηνή του EXPO Tel Aviv. Η Τάμτα «γκρέμισε» την Αρένα.
Eurovision: Υπέροχες η Κατερίνα Ντούσκα &η Τάμτα. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ήταν εξαιρετική στη σκηνή του EXPO Tel Aviv. Η Τάμτα «γκρέμισε» την Αρένα.
Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στον τελικό της Eurovision στο Τελ Αβίβ η Κατερίνα Ντούσκα για την Ελλάδα και η Τάμτα για την Κύπρο.
Η Κατερίνα Ντούσκα εμφανίστηκε 13η στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019! Αμέσως μετά από την Κύπρο και το αδιαφιλονίκητο φαβορί, σύμφωνα με τα στοιχήματα, την Ολλανδία, η Ελληνίδα τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή και ερμήνευσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο το Better Love.
Η Κατερίνα Ντούσκα ντυμένη σε γήινα χρώματα με μια σειρά από μαργαριτάρια να είναι πλεγμένη στα μαλλιά της, μαζί με τις 5 κοπέλες που την πλαισίωσαν, εφάρμοσαν την τεχνική ταμπλό βιβάν στη σκηνή της Eurovision. Πρόκειται για την αναπαράσταση μιας ιστορικής σκηνής με ζωντανά ακίνητα πρόσωπα, ώστε να δίνουν την εντύπωση ζωγραφικού πίνακα.
Οι τρεις κοπέλες στα φωνητικά φορούσαν φορέματα κίτρινης απόχρωσης με μανίκια τα οποία είναι φαρδιά και συνέχεια του κυρίως φορέματος τους σαν φτερά όταν ξεδιπλώνονται. Υπάρχουν τρεις χορογραφίες, σαν παράλληλες δράσεις και πρόκειται για μια ιδιαίτερη κινησιολογική προσέγγιση του κομματιού.
Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Τάμτα στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019. Όπως και στον Α’ Ημιτελικό της Τρίτης, έτσι και σήμερα η Τάμτα ήταν εκπληκτική, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού που την αποθέωσε.
Η Τάμτα εμφανίστηκε στην σκηνή με μαύρο τζάκετ, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού, οι χορευτές που την πλαισιώνουν έβγαλαν το σακάκι της και εμφανίστηκε ένα κοντό φόρεμα ασημί με κρυστάλλους.
Οι έξι λευκές κολώνες που υπήρχαν στη σκηνή δημιούργησαν ιδιαίτερο εφέ, ενώ τα γραφικά στη LED οθόνη ήταν γραμμικά σχέδια σε χρώματα κόκκινο, άσπρο, ροζ.
Στη μουσική γέφυρα πάνω στην Τάμτα έπεφτε κόκκινο φως και στη συνέχεια το Replay επαναλήφθηκε τρεις φορές, με την τραγουδίστρια να κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση. Στο τελευταίο ρεφρέν προστέθηκαν πυροτεχνήματα και η χορογραφία ολοκληρώθηκε με τους χορευτές να είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα.
Το Replay είναι γραμμένο από τους Άλεξ Παπακωνσταντίνου, Τζεράλντο Σαντέλλ, Βίκτωρ Σβένσσον, Άλμπιν Νέντλερ και Κρίστοφερ Φόγκελμαρκ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σύγκριση με το παρελθόν ήταν αναπόφευκτη
Ολοκληρώθηκε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία της 26ης Σεπτεμβρίου – Οι τελευταίες πρόβες, οι εκπλήξεις του σόου, οι ώρες προσέλευσης και η παράταση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ
Οι δύο ποπ σταρ τιμούν τις κλαμπ σκηνές που τις διαμόρφωσαν
Το συγκρότημα γιορτάζει 50 χρόνια πορείας με νέο δίσκο και το single Silencio
Το κινηματογραφικό «Patient Zero» θα κάνει πρεμιέρα στα MTV Video Music Awards
Η νέα διευρυμένη έκδοση του δίσκου περιλαμβάνει τέσσερα νέα τραγούδια
Ο Βρετανός τραγουδιστής αποκάλυψε ακόμη ότι χρειάστηκε να λάβει δύσκολες αποφάσεις
Ο δημιουργός μιλά για το νέο του άλμπουμ και τη σημασία της γυναικείας φωνής στη μουσική του
Προστέθηκαν νέες συναυλίες σε Βρετανία, Ιταλία και Γερμανία για το «Live '27»
Ο 77χρονος τραγουδιστής είχε επίσης αναβάλει δύο συναυλίες τον Ιούνιο, λόγω αδιαθεσίας
Ο σταρ της ποπ τραγούδησε δωρεάν για το κοινό στο MacArthur Park
Μία συζήτηση πριν το live στο Θέατρο Βράχων
Εγκαινιάζει τον κύκλο «Μπετόβεν 200», ένα μεγάλο αφιέρωμα που θα τρέχει όλον τον χρόνο, με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου συνθέτη
Η επιτυχία της Έλα Λάνγκλεϊ «σαρώνει»
Η Δήμητρα Γαλάνη μιλά στην ATHENS VOICE με αφορμή την παράσταση «Ακόμα κι αν φύγεις...» στην ΕΛΣ
Θα είναι σύμμαχος ο καιρός;
Τι ήταν αυτό που πραγματικά τον κάνει τόσο σημαντικό
Στη συναυλία θα συμμετέχουν πάνω από 250 μουσικοί από διάφορες ορχήστρες και χορωδίες -ανάμεσά τους η Διαπολιτισμική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
H πρώτη νέα κυκλοφορία της μετά το άλμπουμ «The Life of a Showgirl»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.