- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
The Batman 2: Ο σκηνοθέτης της ταινίας υπόσχεται νέο «κακό»
Ο Ματ Ριβς αποκαλύπτει ότι το σίκουελ θα φέρει έναν νέο εχθρό για τον Σκοτεινό Ιππότη
The Batman 2: Ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς δήλωσε ότι ο επόμενος «κακός» της ταινίας δεν έχει εμφανιστεί ξανά στον κινηματογράφο.
Ο Ματ Ριβς, σκηνοθέτης του The Batman 2, δήλωσε ότι η ταινία θα περιλαμβάνει έναν νέο κακό, ο οποίος «δεν έχει εμφανιστεί ποτέ πριν σε ταινία».
Σε συνέντευξή του στο κόκκινο χαλί, ο Ριβς τόνισε ότι θέλει να απομακρυνθεί από τους συνηθισμένους «κακούς» του franchise, δίνοντας μια νέα πνοή στην ιστορία του Batman.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η ταινία θα επικεντρωθεί περισσότερο στον χαρακτήρα του Μπρους Γουέιν, καθώς «η πρώτη ταινία ήταν τόσο εστιασμένη στον Batman». Ο ίδιος εξήγησε ότι, σε αντίθεση με άλλες ταινίες όπου η ιστορία προέλευσης του Γουέιν κυριαρχεί, στο The Batman 2 οι θεατές θα γνωρίσουν τον άνθρωπο πίσω από τη μάσκα με νέους τρόπους.
Το σενάριο έχει ολοκληρωθεί από τον Ματ Ριβς και τον Μάτσον Τόμλιν, ενώ τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2026. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 1 Οκτωβρίου 2027.
Ο Τζέιμς Γκαν διέψευσε φήμες περί εμφάνισης του Ρόμπιν στο σίκουελ, ζητώντας από τους θαυμαστές «να σταματήσουν να πιστεύουν αυτές τις ανοησίες».
Το πρώτο φιλμ του 2022, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Πολ Ντέινο και Κόλιν Φάρελ, σημείωσε μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.
Παρότι οι ταινίες The Batman βρίσκονται σε διαφορετική χρονολογική γραμμή από το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, ο Γκαν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνάντησης του Σούπερμαν του Ντέιβιντ Κόρενσουετ με τον Μπάτμαν του Πάτινσον.
(Με πληροφορίες του ΝΜΕ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Πότε αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες η ταινία του Νόλαν
Τι ανακοίνωσε η Ακαδημία
Η σταρ της σειράς «Δυναστείας» συνοδευόταν από τον σύζυγό της Πέρσι Γκίμπσον
Oι δηλώσεις της λίγο πριν από την έναρξη του φετινού Φεστιβάλ των Καννών
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Αυγούστου
Η Λέσλι Φρίμαρ, η αληθινή βοηθός της Άννα Γουίντουρ μιλάει για πρώτη φορά
Στη φετινή διοργάνωση, συνολικά 22 ταινίες διεκδικούν τον Χρυσό Φοίνικα
Η σταρ του «Naked Gun» και η εμβληματική τραγουδίστρια των Blondie υποδύονται κόρη και μητέρα
Τι είχε δηλώσει για τον ρόλο του ως διοικητής του Death Star
Το ψυχολογικό δράμα του Netflix γνώρισε την απόλυτη αποθέωση επί βρετανικού εδάφους
Η διαφωνία της ηθοποιού που βγήκε σε καλό για την ταινία
Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της ταινίας φαίνεται πως βρίσκεται στην Ιταλία
Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία του καπετάνιου Μήτσου Αυγουστή, ενός θρυλικού θαλασσινού
Οι σκηνοθέτριες Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη και Αλεξάνδρα Ματθαίου κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην Croisette
Πρώτες πληροφορίες για τη φιλόδοξη διεθνή συμπαραγωγή - Γυρίσματα στην Αντίπαρο
Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Guardian
Το «Propeller One-Way Night Coach» θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV στις 29 Μαΐου
Το «Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour (Live in 3D)» έχει τρομερή σκηνοθεσία στις σκηνές των συναυλιών, αλλά και μια αφοπλιστική αμεσότητα και τρυφερότητα στα παρασκήνια από τη νεαρή σταρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.