Κινηματογραφος

Η Άμπερ Χερντ έγινε μαμά μέσω παρένθετης μητέρας

Το «ιδιαίτερο» όνομα που επέλεξε για την κόρη της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άμπερ Χερντ
Άμπερ Χερντ © EPA/NINA PROMMER

Μαμά μέσω παρένθετης μητέρας έγινε η Άμπερ Χερντ - Η ανάρτησή της στο Instagram.

Η Άμπερ Χερντ αποκάλυψε χθες, 1 Ιουλίου, αιφνιδιαστικά ότι απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Η 35χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία που κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και στη λεζάντα εξηγεί ότι αποφάσισε να γίνει μητέρα υπό τις δικές της προϋποθέσεις.

Η Άμπερντ Χερντ έγραψε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι θέλω να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους». Αποκάλυψε επίσης πως το μωρό γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021 και πως το όνομά της είναι Οονά Πέιτζ Χερντ. Το όνομα Οονά είναι ιρλανδικής καταγωγής και σημαίνει «αρνί». Το μεσαίο όνομα, Πέιτζ, φαίνεται να είναι ένα αφιέρωμα στην μητέρα της, η οποία πέθανε τον Μάιο του 2020.

Η Άμπερ Χερντ έφερε στον κόσμο την κόρη της μέσω παρένθετης μητρότητας αφού οι γιατροί της είπαν ότι δε θα μπορούσε ποτέ να κυοφορήσει το δικό της μωρό, σύμφωνα με το Page Six. 

Στην ανάρτησή της αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική της ζωή: «Ένα μέρος μου θέλει να υποστηρίξει πως η ιδιωτική μου ζωή δεν ανήκει σε κανέναν. Αντιλαμβάνομαι επίσης πως η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να το ελέγξω αυτό».

Στην συνέχεια του ποσταρίσματός της, μίλησε για τη σημασία που έχει για τις γυναίκες να μπορούν να γίνουν γονείς ανεξάρτητα από την οικογενειακή τους κατάσταση.

Όπως έγραψε: «Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη κομμάτια του πεπρωμένου μας με αυτό τον τρόπο. Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο που να είναι κανονικότητα το να μην θέλουμε ένα δαχτυλίδι για να αποκτήσουμε μια βρεφική κούνια».

Κλείνοντας την ανάρτηση γράφει: «Η κόρη μου είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ