Εικαστικα

«Μου λείπεις»: Εικαστική έκθεση 100 καλλιτεχνών με θέμα την απώλεια

Για τη στήριξη του έργου της «Μέριμνας» η οποία φροντίζει παιδιά και οικογένεια στο πένθος

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έργο της Δάφνης Αγγελίδου με τίτλο «Γη των ανθρώπων»
Έργο της Δάφνης Αγγελίδου με τίτλο «Γη των ανθρώπων»

«Μου λείπεις»: 100 καλλιτέχνες εκθέτουν τα έργα τους στο Athens 14 Fougaro για την ενίσχυση της «Μέριμνας»

Με τη συμμετοχή 100 γνωστών καλλιτεχνών που αποτυπώνουν με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα της «απουσίας» και διαθέτουν τα έργα τους υπέρ των σκοπών της Μέριμνας, θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τίτλο «Μου λείπεις» από την Πέμπτη 12 έως την Κυριακή 15 Μαΐου, στο εμβληματικό Athens 14 Fougaro.

100 καλλιτέχνες εκθέτουν τα έργα τους στο Athens 14 Fougaro για την ενίσχυση της «Μέριμνας»

Η έκθεση διοργανώνεται από τους «Φίλους της Μέριμνας» και την επιμέλεια έχει αναλάβει η Ιστορικός Τέχνης και Ανεξάρτητη Επιμελήτρια, Ίρις Κρητικού. Πρόκειται για μια ακόμη δράση για τη στήριξη του δύσκολου και ιδιαίτερα ευαίσθητου έργου της «Μέριμνας», η οποία φροντίζει τις ανάγκες των παιδιών και της οικογένειας στο πένθος.

Στο εντυπωσιακό περιβάλλον του Athens 14 Fougaro, δημιουργία και αυτό της εικαστικού Φλωρίκας Κυριακοπούλου, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Ναύπλιο και υποστηρίζει την ουμανιστική σκέψη, πλάθοντας ένα χώρο όπου η τέχνη γίνεται ένα με τη ζωή, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν έργα, συμβάλλοντας έτσι στους σκοπούς της «Μέριμνας»- της μοναδικής οργάνωσης στην Ελλάδα με ειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν έργα της έκθεσης «Μου λείπεις» εδώ.

Έργο της Τάνιας Δημητρακοπούλου με τίτλο «Μαζί».
Έργο της Τάνιας Δημητρακοπούλου με τίτλο «Μαζί».

Έργο του Παναγιώτη Μπελντέκου «Τοπίο μνήμης».
Έργο του Παναγιώτη Μπελντέκου «Τοπίο μνήμης».

Έργο του Γιάννη Μπεκιάρη με τίτλο «Το φουστάνι της γιαγιάς»
Έργο του Γιάννη Μπεκιάρη με τίτλο «Το φουστάνι της γιαγιάς»

Έργο του Τζουλιάνο Καγκλή με τίτλο «Γενέθλιά»
Έργο του Τζουλιάνο Καγκλή με τίτλο «Γενέθλιά»

Info
Εγκαίνια Πέμπτη 12/5 (19:00-22.00)
Παρασκευή 13/5 & Σάββατο 14/5 (12.00-19.00)
Κυριακή 15/5 (12.00-17.00)

Αthens 14 Fougaro: Ερµού 15 Κηφισιά, 14564, με άνετο χώρο πάρκινγκ. 

Οι «Φίλοι της Μέριμνας»

Οι «Φίλοι της Μέριμνας», σωματείο μη κερδοσκοπικό στηρίζουν εδώ και 20 χρόνια, ηθικά και οικονομικά, τις υπηρεσίες της Μέριμνας και με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην προβολή και διάδοση του πολυσχιδούς έργου της.
Η «Μέριμνα» -www.merimna.org.gr- στα 26 χρόνια λειτουργίας της, έχει παράσχει δωρεάν υπηρεσίες σε περισσότερα από 50.000 παιδιά & οικογένειες στην αρρώστια και τον θάνατο. Επίσης, έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 4.500 εκπαιδευτικούς και 1.000 επαγγελματίες υγείας & ψυχικής υγείας, ενώ έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 1.000 σχολεία για τη στήριξη μαθητών ύστερα από τραυματικά γεγονότα ή καταστροφές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ