Πολιτισμος

Εθνική Λυρική Σκηνή: Αναστέλλονται οι παραστάσεις του Νοεμβρίου

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ενημέρωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την αναστολή προσεχών εκδηλώσεων λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία
ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗ | PHOTO: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ενημέρωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την αναστολή προσεχών εκδηλώσεων λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία

Στο πλαίσιο των νέων προληπτικών μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, τα οποία προβλέπουν αναστολή της λειτουργίας των θεάτρων από τις 3 Νοεμβρίου 2020 και για ένα μήνα, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει:

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - ΚΠΙΣΝ

- Την αναστολή της συναυλίας 250 χρόνια Μπετόβεν, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Νοεμβρίου.

- Την αναστολή των δύο τελευταίων παραστάσεων της «Μαντάμα Μπαττερφλάι», οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 8 και 15 Νοεμβρίου.

- Την αναστολή των δύο πρώτων παραστάσεων του «Δον Κιχώτη», οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 21 και 29 Νοεμβρίου.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - ΚΠΙΣΝ

- Την αναστολή των δύο τελευταίων ημερών του Φεστιβάλ Πιάνου, στις 6 & 7 Νοεμβρίου.

- Την αναστολή τριών παραστάσεων των «Τεσσάρων Εποχών», οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 15, 22 και 29 Νοεμβρίου.

- Την αναστολή της παραγωγής «Ρέκβιεμ Αχμάτοβα & Επέτειος», η οποία ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στις 20, 21, 27, 28 Νοεμβρίου.

Τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα επικοινωνήσουν με τους θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις που αναστέλλονται, σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων τους ή τη μεταφορά των εισιτηρίων για άλλες ημερομηνίες ή άλλες παραστάσεις.

Το τηλεφωνικό κέντρο των Ταμείων της ΕΛΣ είναι: 2130885700 (καθημερινά 09.00-21.00).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ