Τεχνολογια - Επιστημη

«Ξεπεράσατε το ημερήσιο όριο tweets» - Τεχνικά προβλήματα για πολλούς χρήστες του Twitter

Το μήνυμα για τις αναρτήσεις ακόμα και σε κάποιους που δεν είχαν κάνει μέσα στην ημέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο με fake news για μετανάστη διακινούσε μέλος της εθνοφρουράς στην Ισπανία
Βίντεο με fake news για μετανάστη διακινούσε μέλος της εθνοφρουράς στην Ισπανία © Pixabay (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Twitter: Τεχνικά προβλήματα για πολλούς χρήστες και τις αναρτήσεις τους - Το μήνυμα για τα tweets ακόμα και σε κάποιους που δεν είχαν κάνει μέσα στην ημέρα

Ορισμένοι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να κάνουν tweet χθες, Τετάρτη, αφού ο ιστότοπος φαίνεται πως αντιμετώπισε για αρκετή ώρα τεχνικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, έλαβαν ένα μήνυμα που έλεγε: «Έχετε ξεπεράσει το ημερήσιο όριο για την ανάρτηση Tweets».

Ο ιστότοπος εντοπισμού προβλμάτων DownDetector ανέφερε τη δυσλειτουργία λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ. Ο Έλον Μασκ έχει μειώσει το εργατικό δυναμικό του Twitter τους τελευταίους μήνες από τότε που απέκτησε την πλατφόρμα τον περασμένο Οκτώβριο έναντι 44 δισ. δολαρίων (36,5 δισ. λίρες). Εδώ και μήνες οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τέτοιες βαθιές περικοπές θα μπορούσαν να προκαλέσουν τεχνικά προβλήματα, αν και δεν είναι ακόμη σαφές αν ο μειωμένος αριθμός προσωπικού ευθύνεται για τη διακοπή λειτουργίας της Τετάρτης.

Φαίνεται ότι μέρος της διακοπής διορθώθηκε σύντομα, με πολλούς χρήστες να αναφέρουν ότι μπορούσαν να κάνουν tweet.

Ορισμένοι ανέφεραν ότι ειδοποιήθηκαν από το Twitter ότι είχαν ξεπεράσει το όριο των 2.400 tweet ανά ημέρα, ακόμη και αν δεν είχαν δημοσιεύσει την Τετάρτη.

Οι κάτοχοι λογαριασμών είχαν επίσης αναφέρει προβλήματα με τα μηνύματα του Twitter. Αρκετοί χρήστες δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο TweetDeck. «Το Twitter ενδέχεται να μην λειτουργεί όπως αναμενόταν για κάποιους από εσάς. Λυπούμαστε για το πρόβλημα. Είμαστε ενήμεροι και εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε», δήλωσε το Twitter.

Τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για σφάλματα κατά τη χρήση του Twitter - συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που ισχυρίστηκαν ότι θα μπορούσαν να αυξήσουν την εμβέλεια των tweets αν κλείδωναν τους λογαριασμούς τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY