Τεχνολογια - Επιστημη

Το «με νοήμα» emoji του Έλον Μασκ για το Twitter

«Tα ίσια ανάποδα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ελον Μασκ
Ο Ελον Μάσκ © Getty Images/Ideal Image

Ο Έλον Μασκ σε του ανάρτηση στο Twitter το Σάββατο απαντάει σε παλιότερο tweet που σχετίζεται εμμέσως πλην σαφώς με την πρόταση εξαγοράς της πλατφόρμας.

Ο Μασκ σύμφωνα με το Bloomberg απαντάει σε μία ανάρτησή του πριν από τέσσερα χρόνια- τον Δεκέμβριο του 2017- στην οποία εξέφραζε τον θαυμασμό του για το Twitter και αναρωτιόταν πόσο θα στοίχιζε η αγορά του.

O ιδρυτής της Tesla χρησιμοποιεί ένα emoji με ανάποδο χαμόγελο. Το emoji «ανάποδο χαμόγελο» χρησιμοποιείται ως ένδειξη απογοήτευσης, αμφιθυμίας, ή σαστισμένης παραίτησης, σύμφωνα με το emojipedia.  

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα υπέβαλλε προσφορά εξαγοράς 43 δισ. δολαρίων της εταιρείας. Το Twitter απάντησε ότι θα μελετήσει την πρόταση, όμως παράλληλα προχώρησε με ένα μέτρο που θα την προστατεύει από εχθρικές προσφορές εξαγοράς.

Με βάση τη νέα διάρθρωση, εάν κάποιο άτομο ή ομάδα αποκτήσει προνομιακό μερίδιο της τάξης τουλάχιστον 15% των υπό διαπραγμάτευση κοινών μετοχών του Twitter χωρίς την έγκριση του δ.σ. της εταιρείας, τότε οι υπόλοιποι μέτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν επιπλέον μετοχές σε χαμηλή τιμή. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ