- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη - Παταγονία - Αλάσκα με μια παλιά μοτοσικλέτα και ένα βανάκι
Ο Ηλίας Βροχίδης και η Αγγελική Δούκα θα εξερευνήσουν την αμερικανική ήπειρο
Θεσσαλονίκη: Με μια παλιά μοτοσικλέτα και ένα βανάκι θα εξερευνήσουν την αμερικανική ήπειρο, από την Παταγονία έως την Αλάσκα.
Μετά την Ασία και την Αφρική, ο Ηλίας Βροχίδης είναι έτοιμος να εξερευνήσει με την μικρή, παλιά μοτοσικλέτα του ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο, από την Παταγονία μέχρι την Αλάσκα.
Η αποστολή εξερεύνησης «mad about Americas» ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου, από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και έφτασε στην αμερικανική ήπειρο.
Μαζί με τον Ηλία Βροχίδη σε αυτή την αποστολή θα ταξιδεύει η Αγγελική Δούκα με ένα βανάκι, που το ζευγάρι μετέτρεψε σε αυτοκινούμενο με τα χέρια του μετά από μια επίπονη ανακατασκευή που διήρκησε τρία χρόνια.
Ο Ηλίας και η Αγγελική διήνυσαν πάνω από 4.000 χιλιόμετρα στην Ιταλία, την Ελβετία και τη Γαλλία έως ότου να φτάσουν στη Μασσαλία.
Από εκεί τα οχήματα μπήκαν σε κοντέινερ και φορτώθηκαν σε πλοίο για να μεταφερθούν στην Ουρουγουάη.
Το ζευγάρι πέταξε στο γειτονικό Buenos Aires της Αργεντινής και αφού αφιέρωσε μερικές μέρες για να εγκλιματιστεί και να πάρει μια γεύση από τη μεγαλούπολη, διέσχισε τον Río de la Plata με καράβι και βρέθηκε στο Montevideo της Ουρουγουάης, όπου μόλις παρέλαβε τα οχήματα.
Όλα δείχνουν έτοιμα για να ξεκινήσει η αποστολή «mad about Americas» την μακριά και άκρως ενδιαφέρουσα πορεία προς την εντυπωσιακή Παταγονία.
Τα νέα τους θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα τους madnomad.gr και στα κοινωνικά δίκτυα με το ίδιο όνομα.
Επίσης, ο Ηλίας Βροχίδης έχει γράψει τρία βιβλία, που εξιστορούν τις περιπέτειές του ανά τον κόσμο, το «27 πανσέληνοι στην Ανατολή», το αντίστοιχο φωτογραφικό λεύκωμα και το «Ταξιδεύω άρα υπάρχω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η φύση, το πράσινο, τα επιβλητικά βουνά και οι αχανείς λίμνες προσφέρουν μια εσωτερική γαλήνη και μια απαράμιλλη ευφορία
Η γαστρονομική της παράδοση διαφέρει σημαντικά από περιοχή σε περιοχή
Συστήνει το νησί στους Βρετανούς μια διαφορετική εμπειρία ελληνικών διακοπών
Το λάθος του «μία αναζήτηση και τέλος»
Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις στο ορεινό χωριό-στολίδι του κυκλαδίτικου νησιού
Η Claire και ο Χρήστος έχουν δημιουργήσει έναν χώρο που συνδυάζει την ιστορία του Πηλίου με την προσωπική τους αισθητική, τη μουσική, τα βιβλία, την τέχνη και τη φιλοξενία
Τι να πεις αν τα ακουστικά δεν αρκούν
«Το Ελαφονήσι δεν έχει απεριόριστες αντοχές» - Ζητούν πολιτικές προστασίας
Η Εύβοια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές; Να μια ωραία ιδέα.
Χαλάρωση στο Shizen, The Hotel of Wellness και εξερεύνηση σε παραμυθένια δάση
Ο τόπος του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού τιμά την ιστορική του κληρονομιά
Ποιες να αποφεύγετε για να γλιτώσετε καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και απρόοπτα
Ο Μακεδονικός Αγώνας, η Έδεσσα και μια ακόμα αιτία για εκδρομή στη γη του κερασιού
Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ένα μάλλον... αρωματικό «φυλαχτό»
Η εικόνα στη ρεσεψιόν μπορεί επίσης να αποκαλύψει πολλά
Και ένα είναι πραγματικά αηδιαστικό
Μια απρόσμενη συνάντηση με ανθρώπους που κουβαλούν τον πόλεμο μέσα τους και αναζητούν παρηγοριά στην προσευχή
Παπαλίνα, παρασόλι και... λιώστρα: Το πιο αυθεντικό ταξίδι στη Λέσβο, με οδηγό το τοπικό γλωσσικό ιδίωμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.