Ταξιδια

Destino Pacha Mykonos: Adults only boutique ξενοδοχείο με all day πάρτι διάθεση

Μια φοβερή πισίνα με θέα το Αιγαίο, το λιμάνι και τη Χώρα της Μυκόνου, με resident αλλά και guest djs να ανεβάζουν από νωρίς τα ντεσιμπέλ σε pool parties σαν αυτά που ονειρευόμαστε

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 882
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Destino Pacha Mykonos: Adults only boutique ξενοδοχείο με all day πάρτι διάθεση

Destino Pacha Mykonos: Το boutique adults only ξενοδοχείο, με πάρτι ατμόσφαιρα όλη την ημέρα

Το ακούς να συζητιέται στις παρέες αλλά λες, εντάξει, διακοπές πήγαν, καλά πέρασαν, λογικό να υπάρχει και μια δόση υπερβολής. Τελικά και λίγα έλεγαν κι εγώ χρειαζόμουν ακριβώς αυτό: ένα boutique adults only ξενοδοχείο, με πάρτι ατμόσφαιρα όλη την ημέρα. Σαν την τέλεια παιδική χαρά για ενηλίκους! Μια φοβερή πισίνα με θέα το Αιγαίο, το λιμάνι και τη Χώρα της Μυκόνου, με resident αλλά και guest djs να ανεβάζουν από νωρίς τα ντεσιμπέλ σε pool parties σαν αυτά που ονειρευόμαστε.

Destino Pacha Mykonos
Destino Pacha Mykonos

Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά, βέβαια, για το Destino Mykonos, μέλος του brand Pacha που έφερε νέα δεδομένα στον χάρτη του clubbing στην Ίμπιζα τις τελευταίες δεκαετίες. Σε αυτή τη μαγική πισίνα, που θα παρτάρεις όλη μέρα, εκτός από το pool μενού με ελαφριές προτάσεις που θα απολαύσεις στην άνεση του daybed, το εστιατόριο με σεφ τον ταλαντούχο, Σταμάτη Μαρμαρινό, σερβίρει πλούσια πρωινά, αλλά και πιάτα μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας.

Destino Pacha Mykonos
Destino Pacha Mykonos

Ατμόσφαιρα πάρτι χωρίς cheers, φυσικά, δεν γίνεται, αλλά το Destino Mykonos και οι φοβεροί bartenders του έχουν φροντίσει για όλα: από εκλεκτά κρασιά και σαμπάνιες, μέχρι ιδιαίτερα signature cocktails, αλλά και mocktails, δροσερούς χυμούς και smoothies, ό,τι ζητάει η όρεξη του καθενός.

Και μετά η ξεκούραση. Σε δωμάτια και σουίτες διακοσμημένα σε minimal boho ύφος, με το λευκό να κυριαρχεί, με μεγάλα παράθυρα και βεράντες που αφήνουν τον ήλιο να αγκαλιάζει τον χώρο – και με κάποια από αυτά με  πανοραμική θέα στη θάλασσα. Και το κερασάκι; Ναι, η ατμόσφαιρα είναι πάρτι, αλλά είναι έτσι διαμορφωμένος ο χώρος που, αν το θέλεις, μπορείς να απομονωθείς και να χαλαρώσεις.

Destino Pacha Mykonos
Destino Pacha Mykonos

Άγιος Στέφανος, Μύκονος, 2289025520, www.destinopacha.com/mykonos, Fb: DestinoPachaMykonos, Insta: destinomykonos

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ