Πολεις

Καλοκαιρινό πάρτι, Σιθωνία, όβερ!

Πολλή μουσική, ωραίες γεύσεις και καλοκαιρινή ενέργεια

61858-136429.JPG
Χρήστος Εξαρχόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364265-753359.jpg

Οι δύο πιο δραστήριες ομάδες της πόλης αναλαμβάνουν τα ντεκ αλλά και το φαγητό σε ένα από τα λίγα beach bar της Χαλκιδικής που σέβονται τη φύση αλλά και τους θαμώνες τους.

Το σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουλίου το Street Outdoors Soundsystem και η ομάδα SoulFood Thessaloniki (Street Food Festival) σας μεταφέρουν στο Bahia Beach Bar, στη μοναδική παραλία της Ακτής Ζωγράφου, για ένα καλοκαιρινό πάρτι που υπόσχεται πολλή μουσική, γεύσεις και καλοκαιρινή ενέργεια.

Καλοκαιρινό πάρτι, Σιθωνία, όβερ!

Σάββατο 22, στα ντεκ το Street Outdoors Soundsystem, που βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση beats και κομματιών για τα ιδιαίτερα σετ του.

Κυριακή 23, Chris Ex, C.Senior και Demis S με ήχους tropical disco, afro, brazil αλλή και house σε ένα ολοήμερο back 2 back σετ.

Καλοκαιρινό πάρτι, Σιθωνία, όβερ!

Κι επειδή μουσική και φαγητό συνυπάρχουν, οι SoulFood Thessaloniki με τους σεφ του Bahia έχουν επιμεληθεί ειδικό κατάλογο φαγητού μόνο για αυτό το σαββατοκύριακο.

Καλοκαιρινό πάρτι, Σιθωνία, όβερ!

Fb Event: Bahia Beats - Food & Music Weekend

Υ.Γ.: Κυριακή 30 Ιουλίου, o Frenic έρχεται απευθείας από τη Μεγάλη Βρετανία για πρώτη φορά στη Χαλκιδική και στο Bahia Beach Bar. Άχαστο! Για λάτρες του hip hop, funk, trip hop.

Καλοκαιρινό πάρτι, Σιθωνία, όβερ!

Φωτογραφία: © sotnation www.sotnation.com 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ