- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ούζο Βαρβαγιάννη: 164 χρόνια παράδοση, 6 γενιές ποτοποιίας, 4 ετικέτες αγαπημένου αποστάγματος
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Ούζο Βαρβαγιάννη: τέσσερις διαφορετικές ετικέτες, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες ούζου που ταιριάζουν σε ποικίλες στιγμές και διαθέσεις
Ήταν το 1860 όταν ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου κουβαλώντας στις αποσκευές του τα μυστικά της ποτοποιίας. Από τότε μέχρι σήμερα η ετικέτα Βαρβαγιάννης συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας με ασυναγώνιστη γεύση και αρώματα που μας φέρνουν κοντά στην ελληνική γη. Η απόσταξη του ούζου και για την έκτη γενιά που κρατά σήμερα τα ηνία της ποτοποιίας είναι υπόθεση σοβαρή. Με μεράκι και αγάπη μάς προσφέρουν τέσσερις διαφορετικές ετικέτες από το αγαπημένο απόσταγμα για να επιλέξουμε ποια ταιριάζει στη στιγμή και στη διάθεση της παρέας. Ο κοινός τόπος είναι ότι αποτελούν 100% προϊόντα απόσταξης με αργές διαδικασίες, αγνές πρώτες ύλες και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου.
Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο
Η ελαφριά και απαλή πρόταση που αποτελεί απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών της λεσβιακής γης.
Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε
Κλασική και διαχρονική αξία στο ούζο, με αυστηρό και πλούσιο σώμα που φέρνει στο ποτήρι τη θαλασσινή αύρα. Απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών – συνταγή που έφερε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από τη Ρωσία το 1860.
Ούζο Βαρβαγιάννη Αφροδίτη
Γεννήθηκε το 1962 και είναι προϊόν πολλαπλών αποστάξεων. Ιδανικό για απαιτητικά γευστικά ταιριάσματα, με πλούσιο και βελούδινο σώμα.
Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων
Αποστάχθηκε πρώτη φορά το 1950 για να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του ούζου. Ένα εκλεκτό απεριτίφ που κυριαρχεί ο γλυκάνισος φέρνοντας στον νου την αγνή και άγρια φύση των θαλασσινών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.