Wine & Spirits

Το οινοποιείο Monsieur Nicolas προτείνει ξεχωριστές επιλογές για την ημέρα των ερωτευμένων

Φρουτώδη κρασιά, εκλεκτές γεύσεις και πολλή αγάπη

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με  κρασιά από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας

Οινοποιείο Monsieur Nicolas: Κρασιά από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 

  • Advertorial

Πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σκέφτεστε τι δώρο θα κάνετε αυτή τη φορά και ξέρετε πως ένα αρκουδάκι δεν είναι αρκετό. Μήπως να φτιάξετε ένα όμορφο γευστικό κουτί, κάνοντας πιο ιδιαίτερο και προσωπικό το δώρο σας; Μερικές σοκολάτες, ίσως λίγες φράουλες και ένα εκλεκτό αφρώδες κρασί, είναι ήδη ένας συνδυασμός που πολλοί θα αγαπήσουν. Φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Μερικοί προτιμούν φρουτώδεις επιλογές, άλλοι έντονα αρώματα και ορισμένοι είναι της λεπτομέρειας, παρατηρώντας μέχρι και την ετικέτα. Σε κάθε περίπτωση, το οινοποιείο Monsieur Nicolas έχει ό,τι και αν αναζητάτε, με ποιότητα που ξεχωρίζει. 

Ο κόσμος των φυσαλίδων 

Για εσάς που θέλετε να καλομάθετε το ταίρι σας προσφέροντας του ένα εκλεπτυσμένο δώρο, αντάξιο της προσωπικότητάς του, ήρθε η ώρα να γίνετε snob. Στο οινοποιείο Monsieur Nicolas θα βρείτε τον νέο ξηρό αφρώδη οίνο «Snob» σε ροζέ αποχρώσεις, έτοιμος να ικανοποιήσει όσους επιθυμούν ανώτερη ποιότητα και υψηλή αισθητική. Μια νέα προσθήκη στην ποικιλία Λημνιώνα, από κόκκινα φρούτα του δάσους και μία αίσθηση βανίλιας, αιχμαλωτίζοντας την πολυτέλεια σε ένα μόνο μπουκάλι. Κατάλληλο συνοδευτικό για ζυμαρικά και αλλαντικά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ευφάνταστο ρομαντικό δείπνο.

Γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με  κρασιά από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας
© Winery Monsieur Nicolas

Η τριάδα των Je m’ en fous

Μαλαγουζιά, Λημνιώνας και Μοσχάτο Αμβούργου, μας συστήνουν την παιχνιδιάρικη πλευρά του κρασιού, με φιλοσοφία Je m’ en fous- και γιατί όχι και στάση ζωής. Αν ψάχνετε για έντονο χαρακτήρα και πιπεράτες νότες, όλα οδηγούν στο ερυθρό «Moi, Je m’ en fous». Μια ιδιαίτερη σύνθεση από άγριο βατόμουρο, φράουλα και μούρα, αποτελώντας την πιο ταιριαστή παρέα για γεύματα με πρωταγωνιστή το κρέας. Ωστόσο, αν σας αρέσει να μαγειρεύετε μαζί με το ταίρι σας και να δημιουργείτε, η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να αποτελέσει το μυστικό συστατικό για κόκκινες σάλτσες.

Γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με  κρασιά από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας
© Winery Monsieur Nicolas

Για ένα ταξίδι σε ανέμελα καλοκαίρια και στιγμές, η Μαλαγουζιά της τριάδας «Moi, Je m’ en fous» ήρθε για να σας ξεσηκώσει. Λεμονανθός, πορτοκάλι, γιασεμί και γκρέιπφρουτ, αγκαλιάζονται αρμονικά, δείχνοντάς σας τι θα πει γεύση άριστης ποιότητας. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και είστε έτοιμοι για ένα αξέχαστο ραντεβού. Αν αγαπάτε το ροζέ και έχετε αδυναμία στις ποικιλίες τυριών, το οινοποιείο Monsieur Nicolas προτείνει ανεπιφύλακτα Μοσχάτο Αμβούργου. Μια σύνθεση από κουμκουάτ και βανίλια, ξεχωριστή για τα αρώματα από ροδοπέταλα. Διαλέξτε τα αγαπημένα τυριά του/της συντρόφου σας, γεμίστε τα ποτήρια και γιορτάσετε όπως σας αρμόζει. Chin Chin!

Γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με  κρασιά από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας
© Winery Monsieur Nicolas

Το οινοποιείο του Γιώργου Καραμήτρου ανήκει στην κατηγορία ορεινής αμπελουργίας και βρίσκεται στον Μεσενικόλα Καρδίτσας, κοντά στην πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με πολλή αγάπη και μεράκι, έχοντας στόχο να αναδείξει τις τοπικές ποικιλίες. Οι εντυπωσιακές ετικέτες του Monsieur Nicolas βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία, σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Οι τιμές που θα δείτε στα ράφια κυμαίνονται από 8,50 έως 20 ευρώ, κάνοντας προσιτή την απόλαυση του κρασιού σε όλους. 

Γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με  κρασιά από τον Μεσενικόλα Καρδίτσας
© Winery Monsieur Nicolas

Για τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό και ελληνικό. Το οινοποιείο Monsieur Nicolas έχει ετοιμάσει εντυπωσιακά κουτιά δώρων, γνωρίζοντας πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αν είστε από τους τυχερούς που μένετε ή προλαβαίνετε να επισκεφτείτε την Καρδίτσα, ο χώρος του Γιώργου Καραμήτρου είναι ιδανικός για μια ξεχωριστή έξοδο. Κάντε πιο όμορφη τη ζωή σας με καλή μουσική και εκλεκτό κρασί. Φυσικά, πάντα αγκαλιά με τον/την αγαπημένη σας. 

Διεύθυνση οινοποιείου: Μεσενικόλας Καρδίτσας, 43067 Καρδίτσα

Διεύθυνση κάβας: Πλαστήρα 58, 43100 Καρδίτσα

Email: nfo@winerymonsieurnicolas.gr

Instagram: winery.monsieur.nicolas

Ιστοσελίδα: winerymonsieurnicolas.gr

Facebook: Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ