Resto

Panther Bistrot, το ολοκαίνουργιο wine bar bistrot της Σταδίου

Ένας πάνθηρας στο κέντρο της πόλης

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Panther Bistrot

Το Panther Bistrot, μόλις άνοιξε στη Σταδίου και είναι ένα κομψό wine bar για όλες τις ώρες

Εντυπωσιακή μπάρα, ένα ολόκληρος… κρεμαστός κήπος και πολυθρόνες σε animal print. Το Panther Bistrot είναι το νέο wine bistrot της Σταδίου, μόλις άνοιξε στο ισόγειο του επίσης καινούργιου ξενοδοχείου Nyx Esperia Palace, και είναι γοητευτικό και μυστηριώδες σαν κατάμαυρος πάνθηρας.

Panther Bistrot

Ο Σεμπάστιαν Διαμαντούλης, ο Σταύρος Μαφρέδος και ο Χρήστος Ταυλαρίδης, οι ιδιοκτήτες του Panther Bistrot, είχαν στο μυαλό τους να δημιουργήσουν ένα μοναδικό στο είδος του wine bar bistrot με all day χαρακτήρα και πιάτα που εμπνέονται από τη Μεσόγειο, έναν τόπο συνάντησης στην καρδιά της Αθήνας ικανό να μαζέψει τις παρέες όλες τις ώρες της ημέρας. Με μία πρώτη ματιά, σίγουρα τον πέτυχαν τον σκοπό τους…

Panther Bistrot

Αν και το μενού έχει προσεκτικά σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει όλα τα γούστα και τις ανάγκες από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αυτός ο πάνθηρας μάλλον θα ξεχωρίσει για τις γνώσεις του πάνω στο κρασί. Στην άκρως ενημερωμένη wine list ανακαλύπτουμε μία μεγάλη ποικιλία κρασιών, ανάμεσά τους και πολλές ενδιαφέρουσες ετικέτες, προσεκτικά επιλεγμένες ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τα πιάτα του μενού, που υπογράφει ο σεφ Φάνης Μπονιάκος.

Panther Bistrot
Panther Bistrot

Ειδική μνεία, όμως, αξίζει και στον υπέροχη σάλα του Panther Bistrot. Ο αρχιτέκτοντας Θανάσης Κυρατσούς, που ανέλαβε τον σχεδιασμό του wine bistrot, κατάφερε να δημιουργήσει ένα χώρο όπου η κομψότητα και η άνεση συναντιούνται. Αυστηρές γραμμές, πινελιές πολυτέλειας, αλλά και λεπτομέρειες από βελούδο που σου δίνουν την αίσθηση ότι φιλοξενείσαι σε κάποιο βασιλικό δωμάτιο. Πρωταγωνιστής είναι φυσικά το εντυπωσιακό custom bar που τραβάει όλα τα βλέμματα, και που σίγουρα πολλές συζητήσεις θα συμβούν πάνω από τη μαρμάρινη μπάρα του… Μένει να τις κρυφακούσουμε.

Panther Bistrot

Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω, Σύνταγμα, 6942886688, Instagram: @pantherbistrot

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ