Ζυθογνωσία: Αυτό το ΣΚ θα δοκιμάσεις περισσότερες από 150 μπίρες
Η μεγαλύτερη έκθεση για Craft και Premium Beers επιστρέφει στο Ζάππειο
Φαντάσου ένα μέρος με πολλές μπίρες, δεκάδες μπίρες και εσύ να μπορείς να δοκιμάζεις όσες θες. Ξανθιές, μαύρες, κόκκινες, μπίρες από τις πιο απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας και από την άλλη άκρη του κόσμου. Δεν είναι ακριβώς όνειρο. Είναι η Ζυθογνωσία που έρχεται για 5η χρονιά στο Ζάππειο και φέρνει στις αποσκευές της περισσότερες από 150 μπίρες.
Οι καλύτερες μικροζυθοποιίες της Ελλάδας και πλήθος ξένων ετικετών θα γεμίσουν το Ζάππειο Μέγαρο στις 13 και 14 Οκτωβρίου (από τις 12.00 έως τις 21.00) σε μια έκθεση που είναι αφιερωμένη ολόψυχα στις χειροποίητες (craft) μπίρες. Φέτος, ακόμα περισσότερες ζυθοποιίες δίνουν ραντεβού στη Ζυθογνωσία, αρκετές από τις οποίες εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και πολλές μπίρες μικρών ελληνικών ζυθοποιείων που εμφανίστηκαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά.
Και επειδή τίποτα δεν ταιριάζει καλύτερα με τις μπίρες από τα burgers του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Σπόρου, στην έκθεση θα υπάρχει και η καντίνα του Po’ Boys προσφέροντας ανάμεσα στις δοκιμές ένα λαχταριστό διάλειμμα με BBQ του Αμερικανικού Νότου, ενώ για το απαραίτητο boost θα βρείτε τα εξαιρετικά χαρμάνια καφέ του The Underdog. Κι αν θέλετε να πάρετε λίγη από τη μαγεία της έκθεσης στο σπίτι, πάνω από 100 μπίρες θα διατίθενται προς πώληση στο pop-up ζυθοπωλείο της Cava di Patsi, στην έξοδο της έκθεσης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
* Η είσοδος στη Ζυθογνωσία είναι στα €12 (ισχύει και για τις δύο ημέρες και περιλαμβάνει το ποτήρι γευστικής δοκιμής και τον κατάλογο της έκθεσης).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.